marlena nad
:)
Czesc dziewczyny
Marysia juz spi,ja mam chwilke dla siebie i dla Was foremki,dzionek calkiem przyjemny,pospacerowalysmy dzisiaj z kolezanka i jej corcia,luknelysmy po sklepach,wczoraj kupilam sobie sukienke lub tunike
nie wiem jak to nazwac,bede nosic ja do getrow i kozakow,to jest chyba moja pierwsza sukienka,nie liczac wakacyjnych kreacji
wysprzatalam cala chate,zrobilam kilka pran przez te 2 dni,prasowanie i takie tam bajery,na dziaij juz koniec jutro tez nic nie robie
;-)
Mejdia zdrowka dla Was
Mata zdroweczka kochana
i lezec mi w lozku prosze;-):-)
Ulcia mam nadzieje,ze szybko uwiniesz sie z tym pakowaniem,trzymam kciuki
Mejdia ja sie przeprowadzam z wielu powodow,nie moge miec tutaj polskiej telewizji,nie mam wanny,nie mam podworka,strome schody,brrrr...itp
Joasiek dyszke ze tunike,ale super zrobilas zakup,no,no,Olenka madra dziewczynka
Kasiu,Olenka moze lubi filmy ogladac noca,co???hahahaha
Ewcia pisz co u Ciebie???
Zuzia milego weekendu
Liluszko jak tam po tych masazach????????
Milego wieczorku i piszcie kochane;-)

Marysia juz spi,ja mam chwilke dla siebie i dla Was foremki,dzionek calkiem przyjemny,pospacerowalysmy dzisiaj z kolezanka i jej corcia,luknelysmy po sklepach,wczoraj kupilam sobie sukienke lub tunike
nie wiem jak to nazwac,bede nosic ja do getrow i kozakow,to jest chyba moja pierwsza sukienka,nie liczac wakacyjnych kreacji
wysprzatalam cala chate,zrobilam kilka pran przez te 2 dni,prasowanie i takie tam bajery,na dziaij juz koniec jutro tez nic nie robie
;-)Mejdia zdrowka dla Was

Mata zdroweczka kochana
i lezec mi w lozku prosze;-):-)Ulcia mam nadzieje,ze szybko uwiniesz sie z tym pakowaniem,trzymam kciuki

Mejdia ja sie przeprowadzam z wielu powodow,nie moge miec tutaj polskiej telewizji,nie mam wanny,nie mam podworka,strome schody,brrrr...itp

Joasiek dyszke ze tunike,ale super zrobilas zakup,no,no,Olenka madra dziewczynka
Kasiu,Olenka moze lubi filmy ogladac noca,co???hahahaha
Ewcia pisz co u Ciebie???
Zuzia milego weekendu
Liluszko jak tam po tych masazach????????
Milego wieczorku i piszcie kochane;-)
Ostatnia edycja:

ale chociaż mam spokój na 10 lat z remontami hahaha 
Choć moja koncepcja "co sobie kupię"