• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ola pospała w nocy ale za to w dzień dała czadu.... uuuu.... Teraz jest ok , jest wesoła ale po nurofenie. Cały czas latała z ręką w buzi .
Ja dziś posprzątałam z rana ale była u Werci koleżanka ino i troszkę pobałaganiły ale wiadomo że sprzątanie to syzyfowa praca . Ja miałam rano dużo energii apotem dostałam @ szkoda, bo m przyjechał :eek:

reklama
Czesc i czolem :-)

Widze ze u wiekszosci sobota pracujaca :-D a ja sie z m i Ola lenilam ;-) Nawet na obiadek zamowilismy pizze :zawstydzona/y: Wczoraj opijalismy winkiem koniec pracy m w aktualnej firmie... i obejrzelismy przy tym prawie dwie czesci gwiezdnych wojen :tak: Troche chodzilam dzis niewyspana :-p ziewam i pewnie wczesniej sie dzis polozymy, a szkoda bo w tv bezsennosc bedzie - bardzo mi sie ten film podoba :tak: Popoludniu zaliczylismy spacerek, ja przy okazji wyskoczylam na solarium ;-) Olcia oczywiscie juz spi od prawie godzinki, a ja jestem przy koncowce pakowania :confused2: Ehhh ale tego nie lubie, ale jak mus to mus :cool: Jutro wyjezdzamy i pewnie ciezko bedzie do Was zagladac... Juz mi tego brakuje :zawstydzona/y:

Milych wieczorkow Kochane :tak:

Dobry Wieczór
Chcialam tylko zobaczyc co u Was, goscie własnie poszli, było sympatycznie, ja dostalam przed ich przyjsciem @ i juz czuje sie fatalnie. Idę spać.
A Nadia znów nie zjadla kolacji. I pewnie jutro z samego rana bedzie szalec. To ja lece do wyrka bo m pewnie nie wstanie jutro.

Dobrej Nocki życzę

witam dziewczęta :-D
Ja dziś cały dzień zabiegany rano posprzątałam mieszkano , pranie zrobiłam potem spacerek z szkodnikiem :-D
W październiku mam 4 wesele dokładnie 24 a ja ścięłam włosy :-( i teraz lipa bo pójdę ja cytra :crazy:

Witam wieczorkiem ;-)
no to mamy zbiorowe @ na BB, obyście szybko wróciły do formy ;-)
u nas masakra dzis była, mała odpadła na drzemkę dopiero po 16 :eek: ale ona zawsze w weekendy świruje ze spaniem, bo tatus w domu :confused2:
u mnie niby poprawa, ale niepokoi mnie ten ból brzucha, normalnie jakbym skurcze porodowe miała, łażę zgięte w pół, a jak mnie ból złapie, to brak tchu... az się boje co to... najgorsze jest to, że musze czekać do poniedziałku i wbic się gdzies prywatnie, bo nawet jakbym chciała na ostry dyzur podjechac to nie mam ubezpieczenia :-( miałam mież z pracy M, ale ponoc za dużo papierologii babeczki by miały, bo od października znów może dostane rente (jak będe w stanie złożyc papiery...), z pupu nie mam nic, bo nie miałam książeczki ubezpieczeniowej... normalnie dupa blada... mam nadzieję, że to nic poważnego, bo jak czytałam w necie, to mnie ciary przeszły i wolałam wyłączyć :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry