• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie!

Martucha mam nadzieje że lepiej się czujesz... kurcze a może jednak to ciąża:confused2: no bo można mieć @ i być w ciąży, no ale jak chcesz kochana- trzymam kciuki zebyś dobrze się czuła!!!

Mój własnie wrócił z roboty :eek: Bart już się zabawia a ja idę sobie głowę umyć bo jedziemy dzisiaj w Świętokrzyskie do Ł babci ;-) fajnie, lubię tam jeździć, taka typowa wioska! ;-) A powietrze takie świeżę, że aż w głowie się kręci :-)

Witam!
M zabrał małą do kościoła, potem do teściów podejdzie na trochę, a ja dalej uziemiona jestem... brzuch dalej boli, ale mogę juz normalnie chodzić, więc chyba lepiej... może do jakies zapalenie ukł. moczowego? Bo biorę leki które pośrednio i na to działają... Ciąża na 99,99% wykluczona:sorry:
Darunia udanych odwiedzin u babci (to chyba tam gdzie ostatni fotki pokazywałaś?)
Ja jem sniadanko i zaraz lecę do łóżka wygrzewać ten brzuch, żeby nie bolał... pzy okazji skończę komplecik dla chrześnicy (czapeczka i buciki);-)

:-)Witajcie w niedzielny poranek:-)

Pospalysmy do 7.30,wow,a MArysia spala od 18,raz sie w nocy obudzila na jedzenie,teraz siedzi i oglada bajki,a ja wlasnie wzielem pierwszy lyk kawy,pogoda przepiekna,podobno mamy jechac gdzies nad jeziora dzisiaj,R siostra cos tam zaplanowala,do tego jedzie jej tesciowa,szwagierka i chlopak szfagierki,ogolnie nas pojedzie 7 osob,no ale zobaczymy jak Ona bedzie sie czula(jest w 40tc ciazy:tak:)

Marta dobrze:tak:,ze mozesz sobie polezec,wspanialy jest Twoj H:tak::tak::tak:,mega odpoczniesz soebie przed tym wyjazdem:tak:

Darunia pamietam,pamietam foteczki,ale masz dobrze z ta wsia:tak:ja kocham wies

Cześć kochane :-)

Darunia, a skąd Twój Ł pochodzi, ja też ze Świętokrzyskiego jestem :-) i znam te opłotki, a nuż okaże się że mieszka babcia Twojego Ł niedaleko mnie :-p

Martusiu, życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!!

Marlenka, udanego wyjazdu :-) korzystaj, póki ładna pogoda :tak: jak Maryś? chodzi pewniej?

u nas ok, Juluś spała od 21.30 do 8.30 i o dziwo bez pobudek :szok::-D, a Anuś od 22 do 8. Więc można powiedzieć, że mamusia się wyspała ;-) może po południu uderzymy do mojej mamy :tak: udanej niedzielki kobitki :-)

reklama
Ja też się melduje .
Marta , kuruj się kuruj i niech ci to przejdzie
Jola krótkie włosy nie przeszkadzają w tym żeby fajnie wyglądać , trzeba tylko dopasować makijaż i kieckę i będzie ok .
Mała spała w weekend wzorowo , tatuś jest to udaje świętą chyba , fakt , że poszła wczoraj po 22 spać .
Oby jej to zostało do końca tygodnia z tym spaniem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry