• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie:-)
Dzionek ogolnie udany,ale....chyba mnie zawialo tzn strasznie mnie odcinek ledzwiowy boli,zalatwilam sie jak ta lala:-Dmam nadzieje,ze przejdzie mi do jutra,przyleciala w koncu moja psiapsiolka z Pl,jutro ide ja odwiedzic nie widzialysmy sie okolo 6tyg,rano idziemy na szczepienie na meningokoki:sorry:

Szczepilyscie sie na grype????????????

reklama
Marlenka, nie szczepiłam się i nie będę się szczepić... nie lubię igieł... niby taka bohaterka ze mnie, ale honorowo krew oddaje i tam igieł sie nie boi :-p:-D:-D
Ale przeżyję horror prawdopodobnie w czwartek, muszę jeszcze pobiadolić mojej mamie, nie dała się dziś uprosić, ale zmięknie, liczę na nią :tak: ja nie mam nerwów do szczepienia dzieci :-(

Basiu, postanawiam poprawę :tak:

Martusiu, jeśli żyjesz, to znaczy, że M się spisał, super ;-) ja obiadów swojego A bałabym się do gęby wziąć :rofl2:

Zdrówka dla wszystkich chorych :tak:

Helllołłłłł jest tu kto?

Witajcie!!!

Ja już w pracy- dzisiaj od 6 :eek:, tak mi się wstać nie chciało, że poezja...
Wczorajszy dzień zaliczam do udanych, Bart był cały czas na dworze, wylatał się za wszystkie czasy- i tylko raz obudzi się w nocy :tak:
Ewunia mój mąż pochodzi z wioski Psary- koło Szczekocin ;-) a urodził się we Włoszczowej :-)
Noc u nas też bardzo stosunkowo udana :-D;-)
Niestety zapomniałam aparatu wziąć nsa wieś i zdjęć brak :sorry:

Mata jak się czujesz? Super że Twóh H tak bardzo się stara!
Marlenka ciesze się że w końcu będziesz mieć swoją przyjaciółkę przy sobie :-)
A co do szczepionki to ja się nie szczepiłam
Ewunia alez Ty masz zgrane te gwiazdy ;-)

Zdrówka dla wszystkich osłabionych!!!!

Miłego dnia, a zarazem tygodnia!!!!

Hej:-)

Wstalysmy o 7,ogolnie nie lubie narzekac,ale plecy mnie dalej bola,tak bardzo,ze nawet przy rwie kulszowej nie mialam takiego bolu,dzisiaj ide z Marysia na szczepienie(R nas zawiezie)odrazy zmolestuje swojego doktorka o ketonal w domu mam tylko paracetamol(nie pomaga)a ten ketonal to chyba na recepte jest,ale w Pl pamietam bralam i bylam bardzo zadowolona,nie moge wziasc MArysi na rece nawet,a wiecie z chodzeniem to ona ma jeszcze problemy,echh...dzisiaj po szczepieniu posiedze chyba w domku:sorry:

Milego dnia:-)

I ja sie witam ;-)
Juz mi całkiem chyba przeszło, ale dla pewności wezme jeszcze te dwa dni antybiotyk :tak:
Mała wstała przed 9(ale musiałam jej po 7 dac cyca) :-) ale co z tego, jak w nocy dalej mi się co 1,5-2 godziny budzi... za jakis czas spróbuję ją na sofę przełożyć, żeby juz tam spała, zobaczymy może to kwestia wygody, bo łóżeczko jest ciut małe już, a Dobrusia uwielbia się przekręcać na boczek, brzuszek itd. :sorry:

witam:-)
polozylam malego spac bo marudzil ciekawe czy zasnie...
praca chwilowo sie skonczyla wiec mam troche wiecej czasu:-) ale musze przyznac ze jak mialam go mniej to bylam lepiej zorganizowana:tak:
jak mlody wstanie to pojdziemy pewnie na spacerek i odebrac mleczko w aptece...chociaz pogoda srednia zimno i pochmurno...jesien brrr...
Mata zycze zeby zmiana spanka Dobrusi pomogla...my w polsce przestawilismy lozeczko na inna sciane bo nie chcial zasypiac wieczorem i pomoglo:szok: wiec nigdy nic nie wiadomo ;-)
Marlenko zycze zeby Marysia na szczepionce nie plakala...my idziemy za tydzien..a probowalas na plecki voltaren ale nie zel tylko tabletki? moj m ma problemy z rwa i lekarz tutaj mu przepisal i sie sprawdzil...a ketonal tez uzywal ale on mocny strasznie...
Darunia wspolczuje wstawania o takiej nieprzyzwoitej godzinie:tak:

[*] Kasiu, dołączam się... a dziś, śledząc NK, okazało się, że jednym ze zmarłych górników w tej tragedii był tata jednego z moich znajomych z TESCO :-( załamka po prostu...

Daruniu, to niedaleko, ze 30 parę km :-)

Marlenko, oby Ci to szybko przeszło... ja też jak mnie krzyż rozboli, brałam 2 ketonale 50mg naraz :szok: a teraz jak mnie boli kręgosłup, to nic nie mogę wziąć, a ja padam :-(:angry:

Witaj, Wilmek :-)

u mnie małe śpią, a mnie nosi ;-)

reklama
No wiecie , co , dziś już z 3 raz mi wcięło wiadomość aż mi się nie chce pisać jeszcze raz.
Ewunia zastanawiałam się właśnie czy nie znasz tych górników,

A my w końcu zamówiliśmy juz salę na komunię , jupi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry