• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pustki jak nigdy :szok:
Kasiu przykro mi z powodu kolegi...
Jolu no to Ci Mikołaj dogodził dziś ;-) dawaj no tu namiary na tych Marsjan, to może i mi Dobrusię podmienią :-p:rofl2:
mi się dziś wyjątkowo udało skrawek m jak... obejrzeć bo zazwyczaj tylko powtórki oglądam w dzień jednym okiem:sorry:
ja dziś zaszalałam, wypucowałam 2 wózki (jakoś udało mi sie odratować nasz "nowy" zakup, tylko na budzie są mocne zacieki i nie dałam rady, chyba jutro potraktuje vanishem :cool2:), a że było mi gorąco, to sobie okna pootwierałam i nerki mi przewiało :zawstydzona/y::sorry: i tym sposobem już wiem co to za cholerstwo sie mi przypałętało :confused2:
m teraz w łazience, to ja szybko do Was ;-)

reklama
Witajcie kochane!
MI jeszcze szumi w glowie po weselu ale wybawiłam się za wszystkie czasy - na razie do sylwka starczy - oj moje biedne nogi ;-)
Poza tym chyba do środy będę ziewać bo wiecznie jestem niewyspana - Jasio na razie poprzestał na 4 pobudkach w nocy - 3 na piciu i 1 na zmiane pieluchy :confused2: ciekawe ile jeszcze to potrwa ale zaczęła odkladać go do łóżeczka - trochę protestuje ale nie daję za wygraną - dziś po 3 godz usypiania z przerwami na odreagowanie padł :rofl2:
W pracy dziś wychodziłam z kwadratową głową ale jutro muszę dokończyć to co zaczęłam ;-) damy radę
KAsiu współczuję z powodu kolegi - jest bohaterem :tak: - niewielu zdecydowałoby się na taki czyn :tak:
Dobra kończę bo usypiać nad klawiaturą :-p na dodatek chyba coś mnie bierze - przypałętał się jakiś katar :-p ble
Mykam pod kołderkę :-)
Buziaki kochane :-D

Witajcie Laseczki. Melduję się wieczorową porą:tak::tak: Wrociąłm wczoraj w nocy do domu. Przyjechała z nami teściowa:szok: I niestety przez najbliższy tydzień będzie mnie mniej na BB. Ale postaram się zaglądać do WAS:tak::tak:Poczytałam co sie wydarzyło.
Zdróweczka dla wszystkich chorujących i obolalych:tak::tak: Ja dopisuje sie do grona chorowitych:-( Kurujcie się kobitki szybciutko

Kasiu, ja tych górników nie znam, ale swojego czasu pracował ze mną chłopak z tamtych rejonów, a dziś okazało się, ze życie stracił tam jego tata :-( mowę mi odjęło...

Liliana, piękne awatarki :-):tak:

Wszystkim chorym życze powrotu do zdrowia, a zmęczonym wyspania, ja też zaraz spadam, bo zasypiam :-p

Dobranoc drogie Panie :-)

Aguś teściowa powiadasz :-p laksygenu jej do kolacji :-D
Mata nie mam pojęcia może do rasjańskich rosjanów się udaj :-D znając życie to jutro da w kość :tak:
Anulka mnie nogi bolały do czwartku po weselu :tak:
Ja spadam lulusiu do jutra :tak:

Dzien Dobry
Witam Was hmmm jest tu kto???? ... przy Caffe
Marlenko, Kasiu, Daruniu??? Wy zawsze z rana piszecie a tu klops :szok:
Nadioza oczywiscie w nocy kręcila się, trochę marudzila, postanowilam dac jej mleczko - nie chciala pic, pozniej picie, tez odmówiła. Wrrr nie wiem o co kaman. Ale zasnęła i po 7 sie obudzila.

Aniu fajnie, ze weselicho sie udało.
Aga zdrówka zycze, niech tesciowa biega koło Ciebie:-p:cool2::-D

Nie no , znowu mi posta wcięło.
Ja się wzięlam za robotę z rana jak głupia :-D
U nas noc ok , mała padła o 22 ale spała do rana .
Anikunulka znaczy się że się organizujesz bo coraz częściej zaglądasz na bb , fajnie.
Aguś niech reściowa lata za tobą i ci usługuje choć znając życie będzie na odwrót :-D

Hejka:-)

nocka oki,wstalysmy o 7.30,plecy mnie dalej bola,wlasnie pije kawke zaraz cos zjem i lykne tabletke,wczoraj mialam problemy z kompem 1.5h z nim walczylam i nic,dzieki temu posprzatalam w MArysi sypialni,umylam schody,wysprzatalam salon i kuchne:-D

Milego dzinka laseczki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry