• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta Ty sie nie dziw, tylko ciesz :cool2::laugh2:-relaksuj sie, odpoczywaj albo nadganiaj robote :laugh2:- o robótkach ręcznych myślałam oczywiscie :tak:- i bez skojarzeń prosze ;-)
Basiu ja sie az nudzic zaczynam, za robótki sie nie biorę, bo jak tylko siądę do nich, to sie obudzi (zawsze tak jest, więc wolę nie kusić :-p)
a co do skojarzeń... wcześniej studiowałam stosunki mędzynarodowe, teraz zajmuje się robótkami ręcznymi... do kompletu jeszcze chyba przydały by się lekcje francuskiego :rofl2:

reklama
Witam kobitki się i ja po nieco przedlużonym weekndzie!
U nas szaleśtwo zakupowo , remontowo, przeprowadzkowe wszystko stoi na głowie!:wściekła/y::wściekła/y:
Mała na szczęście ostatnio jest aniołem, grzeczna kochana i śpiąca nocami! Podoba chyba jej się to całe zamieszanie!!!!!

Dobra dalam znak że żyję i zmykam obiad szykować bo pewnie moja królewna zaraz wstanie!Zajrzę później!
Buziaki

Witajcie. Melduję się. U nas wszystko po staremu. Bez zmian:-p Dzieciaczki już zdrowieją i ja mam nadzieję też na poprawę. Kacper jeszcze nie idzie do przedszkola musi się wykurować na maxa. Dzisiaj było zimno okropnie, na szczęscie teraz przestało wiać i jest dość przyjemnie:tak::tak:

Aguś teściowa powiadasz :-p laksygenu jej do kolacji :-D
:-D:-D:-D:-D już nawet przeszlo mi to przez myśl:tak::tak:

Dzien Dobry
Aga zdrówka zycze, niech tesciowa biega koło Ciebie:-p:cool2::-D
Aguś niech reściowa lata za tobą i ci usługuje choć znając życie będzie na odwrót :-D[/QUOTE]
Oj macie racje. To ja powinnam biegać:tak::tak: O dziwo zrobiła dzisiaj sosik z grzybów. Ja nie jadam grzybów więc się nie pchałam do garów, a że chciała to zrobiła:-D:-D:-D I to prewnie na tyle kucharzenia teściowej

Witam i ja na chwilunię. Dziś przyjeżdża nareście moja mama. Trzy miesiące się nie widziałysmy. Pozdrowienia
No to pewnie Oatyczku mniej Cię teraz będzie. Ale naciesz się mamą naciesz :tak::tak:

Marlenko
To sie obie z Agusią dobrałyście z tymi pleckami hahaha .... biedne Wy moje. Albo za dużo, albo za mało "sportu" ;)))
Basiu to chyba za mało ruchu i za dużo asiedzenia przy kompie:-D:-D:-D

A mam newsa : mój A znalazł pracę i zaczął od dzisiaj, ma szkolenie 3 godzinne hurrraaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D
Gratuluję

Uff a ja wymyłam dzisiaj wszystkie okna, pranko juz zdjełam z balkonu, teraz jeszcze prasowanie.
Lilianko szalejesz szalejesz.

Lilka, jak by to Marlenka powiedziała (napisała) - masz ogień w dupie kochana :laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D

Agusia, to dobrze, ale daj znać czy rodzinka żyje, bo teściowa grzybków - halucynków Ci w sosik nawaliła hahahahaha

Basia, Marlenka ale Wy macie teksty :-):-)

Marta, no i ile Dobrusia w końcu spała?

a z tą robotą zobaczymy, ma się kierownik tego sklepu odezwać, jeśli będzie zaonteresowana jego ofertą, ale póki co cisza, ale mimo to przeglądamy oferty i rozsyłamy CV gdzie się da

Oj dziewczynki Basia teraz to ja się uśmiałam z tych moich zwieraków i w ogóle z ognia w dupie :-D:-D:-D:-D
A ja się wybrałam na spacerek na miasto z dziewczynami i troszkę kupiłam im ...

Kasiu co kupilas dziewczynkom???

Basiu to nie ogien w du... tylko zapalilo sie w du...,echhh:-p

Mata ladnie Ci Dabrusia pospala w dzien,oby tak dalej,chyba zaczyna sie wszystko normowac,ufff

Liluszko,ech Ty mroweczko,zamiast odpoczywac to Ty sprzatasz i na dodatek okna myjesz,kochana relaks i odpoczynek,pamietaj!;-):tak:

Witaj Ulenko!

Kasia bierze chyba przykład z Marlenki z zakupami :rofl2:
Ewunia mała spała 2 godziny i 45 min :szok: oj żeby ona tak chciała spac w aucie jak będziemy w piątek jechać :confused2:
Z naszych zakupów nici, w aparcie były fajne kolczyki, cena niby tez ok, ale potem okazało się, że cena jest o wiele wyższa :crazy: no i nie kupiliśmy... jutro m będzie musiał cos kupic jak będzie wracał z pracy...
mała wcina kachę i chyba niedługo kąpanko, bo coś marudząca się robi....

uff... zjadła 2 danonki , będzie cisza
Nie no , kupiłam małej adidaski biało-różowe , sweterek różowy i spodnie rózowe i Weronice kapciochy z serduszkami i dla odmiany fioletowe :-)

reklama
biało-różowe , różowy i rózowe i serduszkami i fioletowe :-)

padlam:-D:-D:-DKasiu pieknie to brzmi dawaj foteczki bo juz nie moge sie doczekac,kiedy zobacze te cacka;-):-p

Mata mam nadzieje,ze m jutro cos wybierze na ten prezent,ile godzin bedziecie jechac???i na jak dlugo zostajecie tam??/i napisz wogole czy sie cieszysz na ten wyjazd...:-p

Liluszko piekny avatarek i zdjecie,boskie jestescie dziewczyny!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry