• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Halllooo, jest tu kto? u mnie też towarzystwo śpi, choć Ania się kręci przez sen, ale mam nadzieję że zaśnie zaraz... Juluś śpi od 21.30. na szczęscie... mam nadzieję, że mi się nie obudzi w nocy...

Witam:-)

Wstalysmy o 6:cool2:teraz pije kawusie,a MArysi wlaczylam bajeczke,wczoraj posprzatalam sobie wieczorkiem,zrobilam 3 prania,pomalowalam paznokcie u stop,tylko u rak nie,zmywalam 3 razy bp mi kolor nie pasowal:-p

Wszystkiego najlepszego dla Aniknulki i jej meza z okazji kolejnej rocznicy slubu

Milego dzionka

Kasiu,a Ola i nie daje sprzatac,pewnie wchodzi wszedzie i Ci przeszkadza???moja MArysia jak ja sprzatam meczy psa,albo siedzi w krzeselku,a pozatym ja wieczorkiem wczoraj sprzatalam wiec Mania juz spala,a tak to tez jak chce zrobic potrzadek w szafie to mi wszystko wywala,podlogi nie umyje(bo wiedomo:-p)

reklama
Elo Kobiałki,
ja ostatnio nie mam czasku nawet do Was zajrzeć i jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić! Wieczorkami T. okupuje komputer, a ja dotrzymuje towarzystwa teściowej ;-).
Wojtuś już prawie zdrowy, ja nie muszę gotować bo teściowa
zawsze coś upichci:-), no i może uda nam się z T. gdzieś wieczorkiem
wyskoczyć tylko razem:tak:!
Dobra wracam do pracy bo mam mały meksyk:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry