• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie, moje drogie :-D

Lud pracujący pracuje ostro :-p
U nas nocka ok, małe spały do 8, mamuś się wyspała. Ania próbuje zasnąć, a Juluś lata jak pomyleniec po całym domu :szok: robię pranko, korzystam, póki mam słoneczko.

A mam newsa : mój A znalazł pracę i zaczął od dzisiaj, ma szkolenie 3 godzinne hurrraaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D

miłego dzionka kochane

reklama
W końcu i ja moge cos skrobnąć, bo wcześniej maruda mi to skutecznie uniemozliwiała :confused2:

Ewunia ale super wieści, oby tak dalej :tak:
Basiu ale miałaś włochate widoki :-D
Marlenko oj żeby te plecki przestały boleć :-( mam nadzieję, że ketonal szybciutko pomoże :tak:
Aniknulka fajnie, że zajrzałaś :tak: widzę, że też walczysz z nockami u Jasia, oj ciężkie charakterki nam sie trafiły :cool2: ale muszę Ci powiedzieć, że u nas widac postępy, mała ładnie w dzień zasypia (pod warunkiem, ze chce spać, ale juz sama potrafi to zakomunikować, więc luzik ;-)), na noc juz tez ładnie zasypia bez cycania, tylko te pobudki mnie wykańczają, nie chce pić ani jeść, tylko trzeba ja przytulić, ułozyc i podac smoka :crazy: dzisiaj budziła się co godzinę i koło 1 ją olałam :zawstydzona/y: ale chwilke pozawodziła, powierciła się i spała prawie do 6 bez pobudki :tak:

Ja poprałam, wywiesiłam pranko i mam nadzieję, że do wieczora wyschnie. Mała poszła spać, zaraz biorę sie za obiadek, potem pewnie na małe zakupki i spacerek wyskoczymy, a późnym popołudniem jedziemy do miasta na zakupy, bo wyjazd w piątek a nam standardowo sie wszystko dla małej kończy :cool2:
chcę wziąć dla chrześnicy dużą księgę z bajkami po polsku (na stałe mieszkaja w Niemczech, więc ciężko takie bajki byłoby im kupić :sorry:) i spróbuje wybrac jakieś fajne kolczyki z białego złota. Ciężko było cos wymysleć, bo wszystko mają, a takie prazenty chyba będa praktyczne... poza tym dostanie zrobione przeze mnie komplecik buciki i czapeczke oraz wyszywany krzyzykami obrazek-metryczkę ;-)

Basieńka juz sobie wyobrażam jak się sama do siebie śmiejesz na widok tych zwieraków.
Mata super prezenciory szykujesz :-)
Ewuunia gratulacje dla twojego leniuszka , wreszcie będziesz miała z niego pożytek :-D
No a ja sobie zrobiłam małą przerwę w pracy bo zawsze przed 14 sta to już mi się mózg lasuje

Uff a ja wymyłam dzisiaj wszystkie okna, pranko juz zdjełam z balkonu, teraz jeszcze prasowanie.
Kurde ale Nadia jeszcze dzisiaj nie zaliczyła spanka ale zjadła obiadek.
Czekam na chłopaków i lecimy na spacer, musimy dzisiaj pozbierać kasztany Fabiankowi do przedszkola ....
Mmm jaka dzisiaj śliczna pogoda .....
Ewa super, ze chłop w koncu dostał pracę!!!

Lilianko szalona kobito :szok: sio na ten spacer, ale już, masz sie oszczędzać a nie forsować :sorry:
Basiu jak zwykle każde słówko przekręcone i literówkę wypatrzysz, a do tego te skojarzenia ;-):rofl2:
Moja gwiazda dalej śpi, będzie juz ze 2,5 godziny :szok: to do niej niepodobne... tym bardziej, że od rana zjadła tylko pół parówki i 200 ml kachy :sorry: mam tylko nadzieję, że żadne choróbsko jej nie bierze...

Lilka, jak by to Marlenka powiedziała (napisała) - masz ogień w dupie kochana :laugh2::laugh2:Przestań juz sprzatac i idź na spacer !!!

:-DWariatka !!!

ooo i Mata mnie tu do piony tez ustawia

Ok Ok zaraz pójde :)
a wogole wchodze teraz do pokoju, Nadia spi ale z ładunkiem w pieluszce, no to siup przebieram - i już nie spi no chyba zwariuje dzisiaj z nią wrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry