• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Moja jak dorwała ostatnio szmatę to chodziła i wszędzie wycierała łącznie z lustrem i wiadomo jaki był efekt:eek:
Ja to wszystko robię jak ona śpi , choć wszystkiego się nie da , a tak to trzeba dużo więcej czasu no i cierpliwości , bo jak widzi michę z wodą to zaraz lata i wsadza rączki , oj , mój szkodnik kochany , do tej pory nie lubi oglądać bajek :eek:

reklama
Olenka jest niemozliwa:tak::-D
Mejdia mam nadzieje,ze skorzystacie z wizyty tesciowej i gdzies sobie razem wyskoczycie,tego Wam zycze:tak:

Ja wlasnie umylam glowe,zjadlam kanapke,powoli zaczynam planowac dzisiaejszy dzionek,narazie jeszcze jestem z lekka zamulona:tak:

I ja się melduję ;-)
ANiknulka udanego świętowania rocznicy slubu i wszystkiego najjjjj z tej okazji :-)
Mejdija to teściowa chyba nie taka zła ;-) trzymam kciuki za Wasze plany :tak:
Kasiu ja to też mam problem żeby z moim tornadem cokolwiek posprzątać... ale juz niedługo chyba powinno byc lepiej:sorry:
u nas nocka w miarę, małej coś niewygodnie było i popłakiwała koło 3-4, ale potem ładnie usnęła:tak:my pomalutku musimy sie pakować, brrr jak ja tego nie lubię :eek:

witam się i ja
U nas nocka do 4 rewelacyjna, od 4 mała juz przyszła do nas do łóżka:eek: a 6 odłożyłam ją spowrotem do łóżeczka i pospałyśmy do 8:cool2: Dzisiaj mam wolniejszy dzionek , wiekszość rzeczy już zrobiłam, zaraz pójde wstawić pranie i jakiś obiad podszykować!

U nas sprzątanie tylko wchodzi w gre albo wieczorem albo jak Zuzol śpi. Ona tak jak Olcia ze szmatką wszędzie lata i wszystko wyciera, ale przynamniej jak coś wyleje i dam jej kawałek papierowego ręcznika to pościera to co wylała:-D:-D:-D najlepsze jet robienie z nią prania:-D ja wkładam do pralki ona wyciąga:-D:-D

Anikulka wsytkiego naj naj naj !!!!! z okazji rocznicy !!!!!

Dzien dobry
U nas jak na razie wszystko Ok. Nadia juz spi godzinkę i niebawem wstanie na obiadek i uciekam z nią na spacerek.
Pozniej ide z Fabiankiem do feryzjera i jedziemy całą czwórką na działeczkę. Pogoda dzisiaj cudniasta.
Moja Nadia niestety robi tez wielki sajgon w domu, wciąganie rzeczy z kosza na bielizne, z komody, wycieranie lustra sliną albo brudzenie okien to jej mocna strona :-)
Ogólnie tam gdzie jest Nadia tam jest bałagan!

Miłego Dnia

Ula Ola tez wyciąga z pralki to co ja włożyłam a do tego pakuje jeszcze zabawki ale inne rzeczy nie do prania więc trzeba być czujnym :-D:-D:-D

heh to prawda ja ostatnio w pralce miala pilota od telewizora i dwa jej telefony zabawkowe.:-D:-D

U nas tez pogoda rewelacja bylysmy juz na podworku , mala teraz oglada bajki a ja na bb mam dzisiaj tekiego niechcieja ze wszystkie plany poszly w leb.

hej mamusie

Musiałam wpasc na chwilke, korzystajac z chwili odpoczynku:tak:
Mała zasneła, a ja juz wysiadam wiec musiałam sie polozyc...

Wczoraj w koncu byłam u promotora, za tydzien mam przyjechac z poprawiona i oprawiona praca;-)ciekawe na kiedy mi termin obrony wyznacza:tak:Tesciówka wzieła wczoraj wolne, zeby mi sie mała zajac jak jechałam na uczelnie, a P. dał mi auto wiec miałam okazje pozałatwiac zaległosci:tak:Nawet kupiłam prezent dla P. na urodzinki:tak:

My sie czujemy niezle, choc kregosłup siada,bo ostatnio mało czasu na odpoczywanie:zawstydzona/y:Codziennie pakuje nasze rzeczy i kurka ile my tego mamy:szok:konca nie widac!

Jakos mnie tchneło ostatnio, zeby zmienic kierunek studiów, albo zrobic mgr, albo 2 fakultet, ciagnie mnie na pedagogike wczesnoszkolna;-)Narazie to i tak tylko marzenia, teraz dzieciaczki trzeba odchowac:tak:

Aha, miałam mówic... P. udało sie załatwic ta duuuzą transakcje:tak:bedzie na wyprawke i kafelki do łazienki;-):-D

No to narazie tyle! Mam nadzieje, ze niedługo znów bede mogła sie odezwac, buziaki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry