• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hello ladys!!!!
U nas nareszcie nocki wrociły do normy!!!!!Jupi!!!!:-D troche jeszcze mała marudzi przd zaśnięciem ale jak jej poszepcze i wytłumecze to jak zaśnie o 21 tak śpi do 7-8:-D:-D:-D w dzień oststnioo też jest taka kochana i grzeczna że normalnie szok!!!

ja wlaśnie wypiłam kawusie , mała zupke mleczną wciągnęła i będzie,y szykować się na ppodwórko bo już mnie za rękę mała ciąga :-D zajrze poźniej :-D

HAVE A NICE DAY BABISZONY!!!

Martuś
Przesyłając gratulacje z okazji rocznicy ślubu, życzymy Wam, abyście dalej szli przez życie trzymając się mocno za ręce, zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć

reklama
Witojcie no wy laski jedne :-D
Ja juz w domku , najedzona , mała sie bawi i zerka na tv jednym okiem a ja usiadłam do kompa.
U nas noc ok, a i w dzień mała spała babci 3,5 godziny :szok: pytałam się mamy czego jej dosypuje ale powiedziała że nic ......:szok:

Mata najlepszego z okazji waszego święta

Hejka:-)

Marysia juz moja slodko spi,ja buszuje po necie,zagladam na bb,ale jakos cicho dzisiaj,buuu,R na silce,dzionek fajowski,R zabral Marynie na bujaweczki potem zostawil nas w miescie,pochodzilam po sklepach troszeczke,kupilam mnostwo gumek do wlosow,bo niunia mi ciagle je gubi:tak:

Milego wieczorku:-)

reklama
Witajcie
Wpadłam tylko na chwilunię zeby sie z wami przywitać.
Dzisiaj mialam troszkę zalatany dzionek, szukamy projektu domu i dobrego architekta.
Moje dzieci juz po 20 zasnęły. Uff jaki spokój....
Cosik ostatnio pusto na BB :-(

Dobrej Nocki życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry