• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie kochane!

I ja na chwilę się melduje, że żyje, dzisiaj mam wolne z tego tytułu Bart nie poszedł dzisiaj do złobka, na dodatek ma jakiś katar... ehhhh

Odezwę się pozniej....

reklama
Witajcie kochane :-)

Dzionek straszliwie zalatany,najpierw poszlismy na sniadanko do miasta,potem kupilam R telefon na prezent,wspolny obiad w dyskotece:-p:-p:-pw dzien restauracja w nocy mega dyskoteka:cool2:wieczorkiem zamowilismy jedzenie z tajsko-chinskiej restauracji,mielismy tez gosci:tak:zaraz otwieramy szampana,uffffff

Milego dzionka kochane:-)

Witam i ja :-D
U nas maruda na całego moje dziecko dziś nie rozumiało co to nie rusz poprzewracał mi głośniki od kina domowego :wściekła/y: był tak nie grzeczny że myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok :-( ale dzięki Bogu poszedł spać punk ósma :tak:
A tak apropo co tu taka cisza :eek:

Witajcie kochane :-)

Dzionek straszliwie zalatany,najpierw poszlismy na sniadanko do miasta,potem kupilam R telefon na prezent,wspolny obiad w dyskotece:-p:-p:-pw dzien restauracja w nocy mega dyskoteka:cool2:wieczorkiem zamowilismy jedzenie z tajsko-chinskiej restauracji,mielismy tez gosci:tak:zaraz otwieramy szampana,uffffff

Milego dzionka kochane:-)
to co ty tu jeszcze robisz szybko do M uciekaj :tak:

Czyzbym dzis byla pierwsza??????;-)
Witajcie.Ja dzis w domu,bo Maja tuz przed wyjsciem do zobka zaczela wymiotowac,wiec zostalysmy.Potem jeszcze pare razy zwracala,a teraz spi,bo ja to wymeczylo:-(

Witam i ja :-)

Biedna Majeczka, co to znowu, że Ona wymiotuje :-( mam nadzieję, że już nie będzie wymiotowała :tak:
Markenka widze po upojnym wieczorze z M, tzn. z R ;-) jeszcze śpi :-D
Darunia miała wolne i pewnie taka była w domu zalatana, że nie miała kiedy zajrzeć...

Ja wczoraj padłam na twarz... mała dała mi tak do wiwatu :eek: mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej, chociaż sądząc po nocce (pobudki co 1-1,5 godziny przez calutką noc :confused2:) to się nie zapowiada...
juz wszystko obgadane co do wyjazdu, będziemy spać u szwarga i Julci (no to zobaczą co to znaczy płaczące dziecko, bo ich mała od 5 tyg. życia przesypia całe noce i w dzień potrafi spac ciurkiem 5 h :eek:), a jutro jeszcze mam zamiar zawieźć w końcu papiery do szkoły... oj zalatany czas mnie czeka... dziś wieczorkiem idziemy do spowiedzi i na mszę, a jak mała pójdzie spać to sie popakujemy (bo z nią to mission imposible :sorry:)

Witam kochane:-)
Wstalysmy o 7.30,ja sie powoli szykuje do wyjscia,zjadlam sniadanko,wypilam kawusie,jest piekna pogoda,jupi

Mata wszystkiego najlepszego dla Ciebie i H z okazji kolejnej rocznicy slubu:-)

MILEGO DZIONKA LASECZKI:-)

reklama
Witajcie
Ja cosik dzisiaj połamana jestem, Nadia o 4 marudziła. Jak wstalam do niej to sie okazało ze miala kupencje. Uff naszczescie zasnęła i spała do 7:30. Musialo jej cos zaszkodzic bo małżonek tez narzekał na ból brzucha... hmmm.
Ja w sobotę mam wieczorne wyjscie do pijalni piwa z znajomymi, tylko ja mam byc kierowca:cool:

Zdróweczka dla chorujących życzę
Miłego Dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry