• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry
Witam Was Babeczki :-)
Ja też wyspana jestem, chociaz Nadia trochę marudzila, o 24 a pozniej o 2, wstalam do niej i okazało sie, ze ma temp:eek: nie mam pojęcia skąd jej sie wzięła. Dalam jej nurofen i i spala do 8. Teraz próbuje zasnac ale cos jej nie wychodzi. M pojechał do sklepu, a ja siup na BB ale zaraz uciekam oagrnąc się, Jak Nadia wstanie jedziemy do mojej mamy po Fabianka i jedziemy na spacer...

Zdróweczka życzę chorującym i @- sowym :rofl2:

Miłej Niedzieli

reklama
Cześć Dziewczyny,
u nas nocka tragiczna, :crazy:
Wojtek połozył się wkońcu do łóżka ze mną ok. 23.00,
ale ciągle się wiercił, popłakiwał, wstawał - brzuszek go bolał!:-(
Dostał Espumisan, ale i tak nocka do kitu, teraz chyba odsypia!:tak:

Darunia, Marlenka fajny dzionek Wam się szykuje:-),
ja lubię takie plenerowe wypady!
Ewunia, ale masz córy, aż niespotykane, że tak ładnie i zgodnie śpią;-):happy:
Martusia wypoczywaj kochana, oby jak najszybciej się polepszyło,
a jeśli chodzi o książeczki ubezpieczeniowe, możesz sobie ją kupić
w jakimś papierniczym, wkleić zdjęcie i w upie powinni przyjąć i podbić!
Kasiau no tak przed tatusiem trzeba się powdzięczyć;-)
Pa laski,
idę obiadek szykować zarutko...

U mnie już po obiadku, Juluś wtrąbiła całą miskę rosołku z klusiami :-) a teraz śpi :szok: i Anuś też :-D hahaha jak wstaną, to mykamy do mojej mamy. A mój się tłucze garami w kuchni, a ja wskoczyłam na BB :-)

Liliana, zdrówka dla Nadusi :tak:
Mejdia, i dla Wojtusia też zdrówka!!!

Witam wieczorkiem
My byliśmy w kościele , zaliczyłyśmy pierwsze spotkanie komunijne :-)
Mała spacerowała z tatusiem , poszli na plac zabaw i mała sobie wargę rozwaliła :wściekła/y:
potem byliśmy w gościach i zleciał dzionek

Oj,zdrowka dla Naduni,Wojtusia,Maty!
Maja temperatury uz nie ma,ale w nocy spi niespokojnie,wybudza sie z placzem-moze to zabki....
Jutro z powrotem do pracy,pobudka o 6.00.......

Dobranoc kobietki !! Pędze do mężusia, bo mi wystygnie !
:-D:-D:-D

Cisza jak makiem zasiał :szok:
Ja juz "na chodzie" jestem :tak: do wtorku biorę antybiotyk i mam nadzieję, że żadne cholerstwo mi się juz nie odezwie :crazy: na szczęście mam farta, że zaczynam chorować w piątki i w weekend mam M do pomocy:sorry:. Dziś nawet obiad zrobił :szok: (co by nie wyszło, że z niego taki kucharz, bo usmazył kotlety przyprawione przez teściówkę, otworzył słoik z sałatką co zrobiłam na zimę, obrał i ugotował ziemniaki :rofl2:, ale chęci sie liczą ;-))
do tego dziś doczytałam, że chyba będe miała zniżke 10% na czesne na podyplomówce (zawsze to 300zł w kieszeni :tak:)

reklama
:-DDobry Wieczór
U nas dzionek jakoś szybko nam zleciał. Oczywiscie zawadzilismy o Łódź i zrobilismy zakupki. Fabiankowi kupilismy buciki na zimę, chcialam kupić mu kurtkę ale w kazdej wyglądał smiesznie bo jest bardzo szczuplutki. Chcialabym wszystko teraz kupic przed tą operacją zeby pozniej nie jezdzić.
Nadia czuje sie nijak, cały dzien była marudna i nic nie jadła, tylko piła.

Życzę spokojnej nocki a niektórym stosunkowo udanej ( Basiu:-D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry