Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)

, gorączki nie mam, z gardłem juz lepiej, tylko męczą mnie straszne skurcze brzuch i nie wiem dlaczego... lekarka mnie wczoraj ostukała, wymacała i jedynie lewa nerka mnie pobolewała... od wczoraj schudłam 1,5 kg
mała w nocy ładnie spała, popłakiwała koło 2 ale sama usnęła, o 4 dopiero musiałam do niej iść i cyca dostała koło 6 i spała prawie do 8. Ja się wyspałam jak nie wiem co, bo położyłam się jeszcze przed 22, a wstałam na dobre przed 9 

Ł wócił z roboty dopiero po 7
i spał aż w sumie do teraz, ja w tym czasie byłam na zakupach, zrobiłam obiad, który już zjedliśmy, jeszcze czeka mnie sprzątania brrrr, ależ mi się nie chce, ale musze się zebrać w sobie bo mieszkanie wygląda jak po wybuchu jakiejś bomby o imieniu Bartuś 
;-)
.
(nalog)
teraz mysle co by tu porobic,R jest na silce,jacuzzi,salnach,basenie,kur...ten to ma dobrze