UrszulaL
Czerwcowa mama'08
Madziu ale miło sie czytało twojego posta
super że pobyt w Hiszpani tak cię pozytywnie zakręił!!!! Zdróweczka dla Antosia!!!!
My już po szczepieniu, Zuzol właśnie zasnęła , już w aucie mi mało nie odleciała. Weszliśmy do gabinetu akurat jak szczepili takie tyci maleństo, jak to maluszek strasznie płakało, a moja Zuza tylko usłyszała i też w ryk
biedna teraz śpi ale minę miała okropną po wyjsciu z przychodni! 
Ogolnie zdrowiutka jak rybka jest , wznawiamy jedynie podawanie wit D, wiadomo jesień! brrrrr!
super że pobyt w Hiszpani tak cię pozytywnie zakręił!!!! Zdróweczka dla Antosia!!!!My już po szczepieniu, Zuzol właśnie zasnęła , już w aucie mi mało nie odleciała. Weszliśmy do gabinetu akurat jak szczepili takie tyci maleństo, jak to maluszek strasznie płakało, a moja Zuza tylko usłyszała i też w ryk

biedna teraz śpi ale minę miała okropną po wyjsciu z przychodni! 
Ogolnie zdrowiutka jak rybka jest , wznawiamy jedynie podawanie wit D, wiadomo jesień! brrrrr!
obiad mam z wczoraj, więc luzik, mieszkanko zdałoby sie odgruzować, ale mi sie nie chce, nawet druga kawencja nie pomogła
mała poszła spać juz przed 11 i dawno już wstała (może dzis pójdzie spac jeszcze raz?)
:-( kaszle jak by palił ze 30 lat papierochy nie daje już rady . Wczoraj byliśmy z nim prywatnie u lekarza przepisał mu esberitox i prospan i nasivin do noska