• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien dobry:-)

Wstalysmy o 6.15,brrr,troche za wczesnie jak dla mnie:sorry:pije sobie kawe,Marysia rysuje przy stole obok mnie,pranko wstawione i zupke tez,dzisiaj ma padac i jutro i pojutrze:sorry:ja jednak super sie czuje

Ewa dzieki za pamiec,a co to za szalenczy instynkt macierzynski???

Mata niezle numer robia w tej uczelni Twojego m,mam nadzieje,ze wszystko pojdzie po Waszej mysli

Milego dnia:cool2:

Witam z rana, pierwsza :szok:

Nieeeeee, siedzę w pokju dużym przy stole żłopiąc sok jabłkowy... i naszedł mnie szaleńczy instynkt macierzyński :szok: coś mi się chyba w łeb robi :szok:
hmm czyżby chęć na kolejne maleństwo:sorry: a jak tam Mati? dziś ja będą znów próbowac odłączyć od płucoserca? Trzymam kciuki, żeby małej serduszko już było silniejsze!
ciekawe jak tam nasza Lilianka...
a ja chciałabym oświadczyć, że Dobrusia przespała dziś od 20.30 do 5 z jedną krótką pobudką, ale sama usnęła :-) potem jeszcze kimneła godzinkę, jak to nawet jednorazowy wybryk, to sie cieszę :sorry: zbytnio tego nie zauważyłam, bo spałam jak zabita :rofl2:
ja się ciut lepie czuję, zjadłam sniadanko dopijam kawę i zaraz łykne witaminki

a Wy babeczki jeszcze spicie:confused:

kurcze jak Dobrusia swietnie Ci spi,no w koncu,bardzo mnie to cieszy:tak:

Liluszko czekamy na jakiegos posta od Ciebie;-):tak:

Mata wiesz sama bylam w szoku jak dodalam posta,a zaraz pod moim wyskoczyl Twoj,myslalam,ze tak rano to tylko ja buszuje:-pwitaj

Witam z rana laski moje
Mata moja tez rano budzi sięze mną i włazi na kibelek , ściąga co się da , odręca płyn do płukania ,cuda robi , rano ma dużo energii , mam nadzieję że choć babci pospi w dzień .
Marlenka z Anią się złapałam na naszej - klasie

Cześc i czołem. Ja już po śniadanku, kawka wypita. Kubalo pije mleczko. Pogoda się trochę poprawiła ale ciepło nie jest. Widać na niebieskie niebo więc moze słoneczko zaświeci. Nocka z dwiema pobudkami Kuby. Zaraz wstawię pranko umyję głowę i sie trochę pobyczę:-D:-D

No to witam ja!

Ja już w pracy, Bart w nocy oczywiście budził się kilka razy, teraz został z dziadzią i babcią, mój tata dzisiaj wyjeżdża koło 14-stej więc już go nie zobaczę...

Ehhh mam trochę roboty dlastego z wielkim bólem serca odmeldowuje się!

Miłego dnia!!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry