agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie laseczki. Powracam do Was

Tak jak pisałam ostatnio miałam kiepskie dni, jest trochę lepiej i postanowiłam w koncu sie odezwać. Z Wami jest weselej i człowiek zapomina na troche o tym co mu dokucza. Widzę, że wiele sie wydarzyło w ciągu tych kilku dno mojej nieobecności.
[*] dla Aniołeczków:-( Smutne, jest to że tak małe istotki nie nadążyły nacieszyć sie życiem a już odeszły. Współczuje okropnie rodzicom:-(
U mnie jakoś powoli do przodu leci. Dzieciaczki zdrowe. Pogoda nie najlepsza, ale śniegu nie mamy. Wczoraj i przedwczoraj wiało tak okropnie że mało głowy nie urwało. Na morzu mega sztorm.
Nic zmykam bo Kuba nie daje mi popisać. Do wieczorka

Tak jak pisałam ostatnio miałam kiepskie dni, jest trochę lepiej i postanowiłam w koncu sie odezwać. Z Wami jest weselej i człowiek zapomina na troche o tym co mu dokucza. Widzę, że wiele sie wydarzyło w ciągu tych kilku dno mojej nieobecności. [*] dla Aniołeczków:-( Smutne, jest to że tak małe istotki nie nadążyły nacieszyć sie życiem a już odeszły. Współczuje okropnie rodzicom:-(
U mnie jakoś powoli do przodu leci. Dzieciaczki zdrowe. Pogoda nie najlepsza, ale śniegu nie mamy. Wczoraj i przedwczoraj wiało tak okropnie że mało głowy nie urwało. Na morzu mega sztorm.
Nic zmykam bo Kuba nie daje mi popisać. Do wieczorka

jak nie legnę wcześnie do łóżka, to może zajrzę jeszcze do Was 

wczoraj było to samiutko