• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ło matko ale tematy:-D:-D
a ja sie zaciekawiłam tym Zielonym imperium ale jestem chyba kiepskim ogrodnikiem hehehe:szok: nawep podlac swoich upraw nie umiem:-D:-D widac nie tylko realnym swiecie nie mam reki do roślinek:-D

Witam i ja! Ja to sobie chyba melisy faktycznie zaparzę bo mi Maciej dziś nerwy szarpie i spać jeszcze nie chce:crazy:
I wyjaśnijcie o co chodzi z tym zielonym imperium...bo ja nie w temacie:sorry: i nie wiem o co chodzi:zawstydzona/y:

A ja się też dołączam do sabatu słomianych wdówek ;-) Juluś mi zasnęła po 22 a Ania, typek jeden, nie śpi i gada do sufitu...

Ula, ale to nie jest fair, teraz są wszyscy, a jak sprawa przycichnie, to ciekawe, czy ktoś będzie o jej matce i bratu pamiętał :angry: a tak mi szkoda Dominiki [*] i jej mamy... do samego końca wierzyłam, że się uda :-(

Ewciu właśnie o to mi chodzi ze teraz wielka sensacja itp, zero szacunku i prywatności w takiej chwili dla najbliższych Dominisi , a za tydzień? nic , dla mnie jest to obżydliwe żerowanie na takiej tragedii

słomiane wdówki zdróweczko herbatką!

reklama
Ulcia, sensacja była, bo był prezydent miasta i marszałek województwa... wielkie figury, które nic nie zrobiły, aby uratować Dominikę...

Ja wznoszę toaścik sokiem jabłkowym, bo to mam pod ręką :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry