• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam:-) dzionek zlecial nie wiadomo kiedy szkola zakupy obiad i wieczor:szok:
moje dziecko chyba tez juz spi bo go nie slychac;-)
przez antybiotyk ma troche biegunke..biedny pupa czerwona:-(
glodna cos jestem chyba musze popatrzec co tam dobrego w lodowku :-D
milego wieczorku

Melduję się i ja:-) moje dzieci ostatnio mają takiego powera i pomysły do zabawy wieczorem że ja wysiadam. Dziś wymyśliły sobie pieczątki z ziemniaka i nie mogłam ich zagonić do spania. Starszaki już leżą a Maciej jeszcze łobuzuje, bo jemu to się chyba już godziny przestawiły:eek::confused2:

Darunia to piękne przeżycia jutro przed Tobą. Czekam na relację i zdjęcia:tak:

Mata i jak ząb?

Marlena załatwiłaś wszystko?

Ewcia jak humor?

Witam i ja , dziś późno, bo zaspałam , zesrał mi się telefon i dupka . Rano mnie mama obudziła i tak dojechałam do pracy na 9 jak prezes :-D
Dziś sobie uaktualniłam oprogramowanie w telefonie ale będę musiała nastawić inny budzik bo temu już nie ufam , uf,uf
A wy gdzie dziewczynki ? sadzicie ?

Kasiu czasem trzeba się wyspać:-D A co do sadzenia to jestem już liczygroszkiem;-)

Pozdrawiam wszystkie!:-)

witam sinority!

My wlaśnie oddelegowałyśmy tatusia do pracy, zrobiłysmy bitwe poduszkową i już nie mam sił a mała coś dzis nie ma zamiaru chyba spać:-D:-D dalej sie tłucze po łóżeczku słyszę. Dzionek trzasnął jak nie wiem.

Marta jak tam kieł?
Ewa nie ma co się wściekać:-D
Marleńcia jak sprawy?

Kasiu złośliwość rzczy matwych ale przynajmniej troche dłużej pospałaś!:-D:-D

Melduję sie po dentyście. Zębiszony o dziwo w dobrej formie, a drobnego leczenia potrzebują nie te co mnie bolą :eek: ból spowodowany zębem mądrości, który wyłazi do końca, nad nim wisi kawałek dziąsła (taki dzyndzelek), który można usunąć cięciem i przypalaniem:szok: no i ten ból trzeba przeczekać, bo rady nie ma, łyknełam tabletki i czekam :confused2: znalazłam świetny gabinet z młodym stomatologiem (a jaki przystojny :-p) i chyba po mału zabiorę się za moje ząbki... marzy mi sie aparat, co by mi zgryz ładnie naprostował, no ale banku nie obrabuję...
Zuzia ja na razie jestem obieraczem cebuli :-D
Kasiu pospałaś, raz kiedys można;-)
ja zaraz chyba też mykam, bo maruda nie ma zamiaru ładnie spać :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry