mata-kow
mama do kwadratu :)
hmm nie liczy się wiek, ale to co potrafiMata przystojny powiadaszmój dentysta też przystojny i fajny...ale już w wieku emerytalnym
![]()
ten u którego byłam jest młody, ma 29 lat ;-)
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmm nie liczy się wiek, ale to co potrafiMata przystojny powiadaszmój dentysta też przystojny i fajny...ale już w wieku emerytalnym
![]()
ten u którego byłam jest młody, ma 29 lat ;-)

hmm nie liczy się wiek, ale to co potrafiten u którego byłam jest młody, ma 29 lat ;-)
Ma sprzęt nowoczesny, no i ma podejście do ludzi. Zagaduje, opowiada z asystentką kawały. Ale i tak nie powiem że lubię chodzić do dentysty

a najgorsze w tym wszystkim jest to, że nic nie mozna na to poradzić 
- tęsknie za wiosną........
;-)
ja sie lenie.

ale niezle działa ta bezkofeinowa na psychike
Wazna, ze smakuje jak kawka;-)
I jak jestem z nia sama w domu to normalnie moja córeczka wróciła wiec mam nadzieje, ze po wyprowadzce od tesciów długo nie bede musiała jej naprawiac

Brzuch boli, pachwiny ciagna jak cholera, kregosłup nawala... normalnie chciałabym rodzic, ale jeszcze 2 miesiace conajmniej musze jakos wytrzymac
bede spokojniejsza jak juz na swoje pojdziemy
i nie musimy zadnego rozdrabniacza wstawiac... bede miec nornalny kibelek w domu
wystarczyło isc do dyrektora na rozmowe i 2 dni pozniej wszystko wymienione

oszaleję niedługo!!! Andziusia już śpi, a Juluś mam nadzieję, ze niedługo zaśnie. 
jak dzieci, normalnie jak dzieci
a co do niechęci do kąpieli... może ma za ciepłą/zimną wodę?
na spacer z nią nie pójdę, bo pół twarzy spuchnięte:-( a ja tak bym chciała miec chwile spokoju, bo nawet normalnie mówić nie mogę... zapodałam sobie antybiotyk duomox na tą opuchliznę, bo cholery idzie dostać (ostatnio jak byłam chora to go brałam i mi sporo zostało, a dentyści często go przepisują na stany zapalne dziąseł
)