Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak makiem zasiał 

kurcze szkoda, że Wam mieszkanko przeszło koło nosa, bo bez nadzoru wszystko pewnie zaczęło się Wam układać no i byście mogli sie w końcu dotrzeć tak jak trzeba,bez wszędobylskiego nosa i oka drakullo i spółki
ale jak widać nawet teraz wszystko jest na dobrej drodze 
mam nadzieję, że szybko dojdziesz do ładu z kompem i pokarzesz zdjęcia ;-)
(niedawno była mowa o rajtuzkach, w textilu są z Disneya i woli za 9,99
). Na szczęście wczoraj narobiłam krokietów, więc zjedliśmy normalny obiad, a m po ostatnim moim wykładzie posprzątał całe mieszkanko, wcześniej był z małą na zakupach, a po południu nawet wyszedł z nią jeszcze na spacer, więc można, tylko trzeba chcieć 

a jest tak przyjemnie, tak cicho bez drakuli że mmmmmmmm ;-)
dzisiaj jade kupic Maryni mojej kurtke zimowa,pewnie pojdziemy do Kosciolka i pojedziemy na wycieczke po okolicy,ot i to nasze plany na dzisiaj

dlaczego mnie nie zaprosilas???

małe już po śniadanku. Podpatruję, co tam u Was. u nas, co wczoraj było piękne słonko, dziś mglisto i pochmurno... ale najważniejsze, że nie pada!!!