reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam i ja dziś wolne :-D:-D:-D:-D:-D
o 13 jedę z Mikołajem prywatnie do lekarza bo nic mu nie przechodzi :-(
ja już posprzątałam poprałam ziemniaczki na obiadek obrałam jeszcze tylko jakiś sosik wymyśle i lekarz Mikołaja i odpoczywam jak się da i ile się da oby do Świąt :tak:

reklama
Witam
Dzisiaj mamy słoneczko za oknem i wiekszego powera do sprzątania... hihi
Wczoraj bylismy na zakupach i kupilam Nadii pajace i bodziaki, okazało sie ze są za małe... wrr kupilam na 86 a powinnam na 92 ... :wściekła/y:głupek ze mnie i tyle.! dzisiaj musze wymienic !!!
Poza tym, M zabrał Fabiana do babci i mam dzisiaj o jednego łobuza mnie w domu hahahaha... Nadii nikt nie chce przygarnąc - nawet na parę godzin hihi
Kasiu oczywiscie ze fotka będzie!!! tylko musze dzisiaj je umyc i wymodelowac hahaha...
Pozniej poprosze m zeby mi strzelił fotę :)
Ewa odpoczywaj jak trucicieli nie ma w domu!!!!!
Ja tez na spacer wyjde z Nadią ale dopiero po spanku!!!
Marlenko czekamy na fotencje :)

OK jak na razie żegnam się z Wami

Kasiunia, mam taką nadzieję, nie ma ich parę godzin, a ja upajam się błogą ciszą. nawet brojąca Julka nie jest w stanie zepsuć mi humoru. :tak: i jeszcze to słonko achhhhhh.... zaraz kładę Julkę spać, jak wstanie, walimy na spacerek ;-)aż żal nie skorzystać ze słonka :tak:

Doczekałam się wreszcie :-) aż przyjemnie na dworze... moje dzidzie śpią, musze się wziąć za obiad a tak mi się nie chce :szok::-p Adam próbuje 1 raz zrobić placki ziemniaczane, pierdzielę, nie jem, chcę pożyć jeszcze trochę :rofl2:

reklama
Ewunia, ależ masz sajgon :no::no:. Dziewczyny już tyle mądrego napisały. Trzymam kciuki za to, żebyś była pogodna i szczęśliwa.
A swoją drogą - smacznego! :-D

Lilianko, bardzo jestem ciekawa Twojej fryzurki

U Wojciaszka w końcu się poprawiło. :-)Tzn. Wojtek nadal jest słabiutki, ale temperatura nie przekracza juz 37,5oC. Jest dobrze. Bo wczoraj to juz się naprawdę niepokoiłam.:no:
Tak czy siak we wtorek mamy iść na kontrolę.

No i noc znowu była niezła. Wojtek raz sie obudził, ale poszedl do niego Marcin. Ja spałam dalej. :-)

Co do wagi, to ja też bym chętnie pozbyła się z 5 kg i doszła do 58 kg. Po Wojtku bez dużego problemu wróciłam do straej wagi. Teraz już tak nie poszło.:eek:

Dziś wieczorem idę na imprezkę :-)

Do góry