• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
GRATULKI DLA MAMY ALLANKA!!!
Dużo zdrówka i siły dla obojga!

NO my z Ewunia się umówiłyśmy na jutro,
a wiecie, że mój Wojtek i Ewci Julka są z tego samego dnia!!!
Zobaczymy czy podobne charakterki mają!

reklama
GRATULKI DLA MAMY ALLANKA!!!
Dużo zdrówka i siły dla obojga!

NO my z Ewunia się umówiłyśmy na jutro,
a wiecie, że mój Wojtek i Ewci Julka są z tego samego dnia!!!
Zobaczymy czy podobne charakterki mają!

Uprzedzam KArolinka, Julka to diabeł wcielony :-D:-D:-D a różnica pomiędzy nimi to nawet 10 godzin :-D ot, tak wyszło :rofl2:

MArlenka, wielkie grtaulacje dla świeżo upieczonej mamy!!! zdrówka dla niej i dla syneczka!!! i dla Ciebie, Matko Chrzestna, również ;-)

narzekasz, że się z nikim nie spotykasz, to przyleć do mnie!!!

MAMOOTKU, może kiedyś doczekam tego dnia, że ucieknę gdzieś daleko... nie będę o niczym myśleć i będę mogła powiedzieć sama do sbiebie - jestem szczęśliwa...

I tego Ci z całego serca życzę. Oby jak najszybciej.

Jak miałabym planować to za 2-3 lata. Ale na dziecko nigdy nie ma "tego" odpowiedniego momentu, więc nigdy nic nie wiadomo. Ale na pewno sie Wam pochwale :laugh2::laugh2:

No ma się rozumieć!:-D:-D

Martusia, dobrze, że z oczkiem Dobrusi juz lepiej. :tak:
Dzięki za wieści od Uli.
Marlenko, gratulacje dla Alanka i jego Mamy. I dla Ciebie też.

Staś juz dziś lepiej z tym przeziębieniem. Mam nadzieję, że w końcu mu przechodzi. Będę mogła sie zacząc przymierzać do szczepienia.
Wojciaszek cały szcześliwy po przedszkolu. :-)

Hej,hej!:-)
Marlenko-gratulki dla Ciebie jako chrzestnej i dla rodzicow Alanka!:-)Ale blondasek:-)
Ewa-oby wam sie wszystko tak ulozylo,abyscie mogli oderwac sie od tesciow!

reklama
Cześć dziewczyny!
Ale się działo!!!!! Ho, Ho...

Majeczko ogromne gartulacje :-):-):-)
Alanku witaj na świecie ;-)

U mnie dużo się dzieje choc niedzielę miałam leniwą. Jasiek nadal chodzi za mna jak cień i wyje jak mnie nie widzi dobrze, ża mam zaradna nianię i potarfi go czymś zająć rano bo pewnie zawitałabym w pracy z Jaśkiem przyczepionym do nogi lub tyłka - ostatnio ugryzł mnie w pośladek :rofl2: cóż z resztą wcale mu się nie dziwię bo zębole idą chyba z 6 sztuk - 2 na górze i 4 na dole :-p poza tym brakuje mu mamusi przez cały dzień tylko niania :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-( z m raz lepiej raz gorzej, dzis też miałam mega doła i poplakalam się pocichu w pracy.... ale teraz mam lepszy humorek ;-)
Ewunia wstawiłam przepis na rybkę :-p;-):-)

buziaki i spokojnej nocy :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry