Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wskoczyłam na chwileczkę zobaczyć co tam u Was;-) Za godzinkę przychodzą znajomi i robimy sobie dzisiaj wieczór Andrzejkowy
Wstępnie w niedzielę wracamy do domku, więc jutro będziemy odpoczywać i sie kurować;-)
Kubalo daje popalić, jest mega marudny i żłosnik okropny. Gdzie to moje grzeczniutkie dziecko. 
Utalentowana jest jak tralalala, pewnie po mamusi;-) Przepiękny avatarek masz

Kto wie kto wie moze w przyszłości Bart zostanie policjantem

Foto mile widziane
a nowy avatarek śliczny 
ja nie wyobrażam sobie, żebym tyle czasu dała radę spędzić poza domem, ze mnie to chyba kura się zrobiła i na własnej grzędzie najlepiej 

mała standardowo marudziła w nocy, ale nie miałam siły do niech co chwilke ganiać i ona sama była spiąca, więc popłakiwała z 1,5 godzinki i usnęła 
ogolnie dzien super-duper

ale Marysia słonko pewnie cudownie tam gra! No a zdjęcie księżniczki cuuudowne!!!!
fajniuso, że znalazłaś spodnie, które Ci się podobają... oby było więcej takich dni :-)
biedny....