Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)takie tam kontrakty,do tego troche tlumaczenia,bo pracowac bede tez z polakami,na sama mysl,juz zalapalabym sciere i poleciala

,a juz tyle dni na diecie bylam!
)no serio nie wiem co sie z nimi stalo,ale moze przejdz sie do sklepu z artykulami dla zwierzat i popytaj o jakies odstraszacze,albo gwizdek,np
hahahahahahahahhahahahahahahahahaha,padlam ze smiechu w tej chwili

), mała poległa, w końcu bo dziś cały dzień motorek w dupce miała i mi mieszkanie kilka razy przemeblowała
a do tego wyjaśnił się ten ranny ból głowy... łapie mnie choróbsko, bo gardło boli z nosa zaczyna lecieć... a jeszcze m miał telefon z ośrodka, że jutro szczepienie (a same kazały się umawiać dopiero pod koniec grudnia
), no i oczywiście w godzinach, kiedy mała idzie na drzemkę... ciekawe czy dam radę iść, nie chcę tam maluszków zarażać... najwyżej m sam będzie musiał dac radę

. A co! Ale w dobie kryzysu na podwyżkę niestety nie licze. 

mala zasnęla a ja jem bb i axn

zycze Ci zeby na tych bonach bylo jak najwiecej zer