Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-). Popijam kaweczkę i zaraz biorę się a sprzątanko, wstawię pranie i takie tam;-)
Zdroszczę Wam tych wypadłów na Mazury
Fajna odskocznia od codzienności
zdrówka dla m 

a Mazur tradycyjnie zazroszczę 
mała chyba czuje, że nici ze spacerku, bo broi okropnie od rana

mała teraz ogląda swoich ukochanych czterech pancernych
a ja na bb i kawka, m juz lepiej (na szczęśćie) ufff

sexi (ciekawe do czego te kuleczki;-)) hihihihmm te kuleczki to sie powiększają pod wpływem wilgoci, o ile dobrze rozpoznałamMarleńcia różowe kuleczkisexi (ciekawe do czego te kuleczki;-)) hihihi
ale bez głupich skojarzeń, bo te kulki to do kwiatków są 

dobrze, że z m juz lepiej 

pewnie niedługo się wybudzi, bo zgłodnieje, dam jej cyca i niech spi dalej, bo dzisiaj do wieczora z nią sama będę, a coś czuję, że mocno marudzic będzie
więc pół godzinki ciszy mi się jeszcze przyda
poza tym głowię się co pod choinkę kupic rodzince, szukam fajnych drobiazgów, bo na wielkie prezenty ciężko będzie kaskę znaleźć, bo w tym roku Wigilia na 20 osób będzie 

.. hmm ... hmm te kuleczki to sie powiększają pod wpływem wilgoci, o ile dobrze rozpoznałam![]()
a dziś do wieczora sama powiadasz
u nas Zuzol śpi od 12:30, ja już ogarnęłam włości;-)
mam jeszcze zupę na obiad wiec się lenie

dziewczyny niemozliwe jestescie,tak wiec Mata wszystko napisala,to sa takie kulki dekoracyjne,trzeba zalac je woda i czekac kilka godzin,taka dekoracja starcza na 30dni,podobno orchidea jest najlepsza,ale ja standardowo wsadze tam gozdziki;-)
)