Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłam co prawda w senatorium, ale miałam nawet za małą wadę, żeby mnie w gorset wcisnąć, więc zaliecili mi ćwiczenia, które i tak nic nie dawały, bo na w-fie musiałam robić to co wszyscy, a nie powinnam, tylko któremu nauczycielowi da się to wytłumaczyć
ja w zerówce miałam tylko wysunięty lewy bark, a po 3 latach gimnastyki korekcyjnej "dorobiłam się" kilkunastostopniowej skolizy
nigdy mojego dziecka nie puszczę na zajęcia korekcyjne
już wolę jeździć po rechabilitantach i senatoriach niż szkodzic dziecku
Bo nauczyciele sa głupi(sama jestem;-)). Pamiętacie jak pisałam o niesubordynacji nauczycielki w Olka przedszkolu....to teraz druga historia, która przytrafiła się niedługo po Olka wypadku. Ja się dowiedziałąm o tym niedawno...ale posłuchajcie. Kazdy nauczyciel realizuje Program nauczania - zatwierdzony przez ministerstwo, dopuszczony itp. Mozna napisać swój, autorski ale i tak procedura jest taka sama. nauczyciel podaje wybrany program do wiadomości Dyrekcji szkoły, rodzicom, wpisuje jego numer do dziennika itp. Można się z takim programem zapoznać i stwierdzic czy np. nauczyciel matematyki wprowadzając równanie z X-niewiadomą nie wykroczył poza program..i do sedna.. Pewna nauczycielka w olsztyńskiej podstawówce w pierwszej klasie realizowała program nauczania zintegrowanego, w bloku, którego jest w-f i ta nauczycielka kazała dzieciom robic fikołki( a tego nie było w programie) i chłopczyk złamał kręgosłup
Więcej juz nic nie powiem bo sama nie wiem co...........
bo mały. Więc może nie będzie tak źle:-)
i pewnie ten nauczyciel dalej pracuje i nie poniósł żadnych konsekwencji