Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jeszcze dołozyli jej naukę inormatyki (dzieci siedzą przy komputerach i sobie grają, a ona internet przegląda)

Magdziarko tak jak bym slyszala siebie. Urodzilam dwoje bez znieczulenia i ani razu nie krzyknelam. Teraz tez mam taki zamiar , chociaz tez sie bardziej boje tak jak ty.Jak szłam rodzić pierwszego syna - to byłam taka silna emocjonalnie, tłumaczyłam sobie, ze dam radę, będę dzielna a moim punktem honoru było nienarzekanie niekrzyczenie. I tak było. Posłuszna rodząca, słuchająca p. połoznej. A teraz odrobine mam stracha. NIe dlatego, ze wiem jak jest- bo uważam, że jest to ból do zniesienia - ale jakoś tak obawiam. A pokroic się na zyczenie nigdy w zyciu!
. Z kręgosłupem to mam większosć rzeczy jakie można mieć. I skolioza nie ma wpływu na poród. Wierz mi a jeśli nie mi to mojej mamie - ona jest doktorem fizjoterpii z miliardem lat praktyki a teraz uczy studentów.;-) Ale wiesz zawsze można znaleźć gina który uważa że jest ryzyko i załątwić sobie cc - ale z tego co piszesz nie chcesz cc więc o kwetsie zdrowotne nie musisz się martwić - w sensie że po porodzie sn nic się z kręgosłupem nie stanie. Gorzej jak ktoś ma problemy z kocią ogonową ale to juz inna historiaMagdalenko, taka widać nasza uroda...:-)mamoot to widze ze ty mnie z waga tez gonisz. ja ostatnio na wizycie mialam ok 8 kg na plusie teraz bezie pewnie z 10.. ale co tam. Pozniej zbednymi kg bede sie przejmowala. ...