magdalenkakol
Fan(ka)
No moj maly to od wczoraj szaleje na calego.. Jeszcze mi tak brzuch nie skakal jak dzisiaj w nocy..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakoś jak patrzyłam w lustro to nie zauważałam jego rozmiaru dopiero wczoraj na foto
, ale co tam lioczę podobnie jak Wy że uda się zgubić te zbędzne kilogramy.
Nie wiem dokładnie bo wizyta za tydzień ale będę miała chyba gdzieś 8-9 kg na plusie:-( Ale tym to pochwalę się po wizycie:-)
ale słońca u mnie nie widać niestety:-( Przez ostatnie jakieś dwa miesiące świeciło może ze dwa dni. Masakra. Ale jestem optymistycznie nastawiona i cierpliwie czekam na poprawę:-) pogody. Bo jak słoneczko świeci to człowiek ma jakoś więcej chęci do życia.
Bo ta szarówka ...to jakaś masakra....nie wiadomo, co ze sobą zrobić....a słonko zawsze powoduje natychmiastową energię i uśmiech na twarzy itp...
, ostatnio ledwo co się w nią dopinam, więc czas najwyższy kupić nową (na te 2 miesiące możliwych jeszcze chłodów
)