• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja też się zastanawiam nad kurtkąale na 2 miesiące ?? z drugiej strony przecież trzeba w czymś chodzić. Narazie jeszcze się dopinam a potem zobaczę. W sumie to jeszcze tylko marzec a w kwietniu już może zrobić się cieplutko.:-)
Ja naprawdę jakoś się jeszcze dopinam i na stojąco jest jeszcze znośnie, ale jak usiądę np. w kościele, to już masakra :-( Ale nie będę szaleć, kupię coś znośnego i w miarę taniego, bo po co wydawać kasę na porządną kurtkę na 2 miesiące? Nie wiadomo jaka po ciąży się zrobię. Może mnie albo wessać, albo wysadzić :-D więc i tak kurtka nie będzie na mnie pasować (może na przyszłą ciążę :-D)

Dziekuje dziewczyny za wszystkie rady:-)
Mam nadzieje,ze to tylko zwykla wydzielina,bo szyjke na ostatniej wizycie mialam zamknieta-wiec jak by te wody wylatywaly?Na razie nie chce panikowac,pomyslalam,ze najpierw Was zapytam o zdanie,Wasze doswiadczenia.O tych testach kiedys czytalam,ale nie wiem czy maja tu,w Belgii,takie.Powinni miec,chyba pojde do apteki zapytac.
A jesli chodzi o popuszczanie moczu to juz mi sie pare razy zdarzylo,ale zawsze to odczuwalam,bo przy kichnieciu.
A powiedzcie mi jeszcze-czy macie tez kolatanie serca?

Dziewczyny dzięki kurcze tylko teraz już duży mam brzusio to co to będzie dalej:szok:
A synuś owszem narazie zainteresowany ale ciekawe co będzie później:-D Rozczula mnie teraz jak podchodzi przytula się do brzusia, głaszcze i całuje. Powtarza wtedy że tam jest dzidzia i będzie się bawił z braciszkiem. Mam cichą nadzieję że po powrocie ze szpitala nie będzie bardzo zazdrosny chociaż w pewnym stopniu jestem na to przygotowana. No zobaczymy. A wczoraj powalił mnie jak tatuś wrócił z pracy Kacper powyjmował wszystkie ubranka które razem kupowaliśmy i dumnie je tacie prezentował, powtarzając jak mantrę:-D dla Kuby bo takie wybrał imię dla braciszka

Maajka wiesz co, ja też mam taką wydzielinę jak woda, wystraszyłam się i dzwoniłam do gina, na ostatniej wizycie z nim rozmawiałam no i mnie uspokoił że to nie wody płodowe tylko taki wodnisty śluz który wygląda jak woda :tak: więc nie matrw się kochana na zapas, na pewno jest wszystko dobrze ;-)

Ja mysle,ze to tez duzo zalezy od lekarzy,ktorzy tna i od samej kobiety,jej organizmu.Ale fakt,ja sama tez nie poprosilabym o cc bez zadnego medycznego powodu.Pamietam tez moja mame,ktora miala cc 10 lat temu-czula sie i wygladala fatalnie.Nawet po kilku dniach ledwo mogla chodzic.Wiem jednak,ze to bylo dawno,teraz moze byloby inaczej.
Ale Moje Kochanie chcialoby,abym miala cesarke!Mimo,ze tlumacze Mu,ze to przeciez operacja-On uwaza,ze i tak bedzie to mniej bolesne niz naturalny porod,nie bede musiala tak cierpiec.Ale co mezczyzni moga wiedziec o porodach....

reklama
Poza tym jak ja miałam bardziej obfitszą wydzielinę to okazało się że to jakies bakterie ale to jakby od razu miało oddźwięk w wynikach moczu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry