• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Oj dziewczyny, trzymajcie się dzielnie. Już niedługo wiosna - będzie lepiej, więcej słonka.:-)

Joaś, głowa do góry, świetna mamusia z Ciebie. I jaka tam stara.:-)

Iwoszku, tapeta cudna!!:tak:

Julciu,
mam nadzieję, że szybko Ci się poprawi.:-)

Ale cudne brzucholki.:tak::tak:

Głuszku, Flexi, widać wyraźne brzuszkowe postępy. Macie śliczne kuleczki.
Iwoszku, zgrabniutka mamusia z Ciebie
Joaś!!!! Gdzie Ty tego dzidziusia chowasz. Nieprawdopodobne. Chciałabym przy 4 ciąży wyglądać jak Ty.

Tymczasem u mnie koło 10 kg na plusie. Sporo, ale co robić. Podobnie jak w poprzedniej ciąży. Wtedy przytyłam 19 kg, ale przynajmniej po ciąży wróciłam do mojej normalnej wagi 57 kg. Zobaczymy jak pójdzie tym razem...

to ja z innej beczki - nie wiem czy to fajnie czy nie fajnie - cieszyć się czy smucić - ale chyba cieszyć bo ta szaro-bura zima mnie dobija. Zreszta przeczytajcie same:

Twoja Pogoda - prognoza sezonowa

Jak byłam z Marysia w ciaży to śnieg leżał do końca marca i już mnie to tak wkurzało bo się nie mieściłamw żadną kurtke - nic po prostu!!! A potem kwiecieńbył byle jaki - tylko maj była ładny. A upały zaczeły się jak urodziłam i tak sie cieszyłam ze mnie to ominęło - tylkp pare dni w maju było gorąco i nie wspominam tego zbyt dobrze.

Nieźle!:szok:
Ja mam termin na 25 czerwca więc ten maj mnie dobija jeśli się sprawdzi. Cóż przynajmniej nie będziemy musieli jeździć za pogodą do Grecji, czy innego kraju :-D
Dla mnie najlepsza temp to 25 stopni, powyżej 30 + brzuszek to wersja mało optymistyczna :no: ale kupię sobie wentylator i nie będę się z nim rozstawać:tak::tak:
Pozdrawiam i życzę mniej wilgoci :-)

dziewczyny cieplo czy zimno to i tak zle i tak nie dobrze .
Ale jak by leżał śnieg do konca marca było by nie dobrze bo w depresje byśmy popadły a tak słoneczko az będzie chciało sie żyć zacznie robić się zielono :-D

reklama
no ja pamietam jak ja płakałam jak ten śnieg leżał i leżał - już się nie mogłam wiosny doczkac.....ech kurtka +brzuszek też nie jest fajnie a ja wtedy w marcu byłam juz w 7 miesiacu i małam wielki bębenek i było mi już cieżko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry