• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Julia dzięki za podpowiedź spróbuję. :-)
Mata co do tańczenia to radzę żebyś skonsultowała to ze swoim ginem.:tak: Każda kobieta wraca w różnym czasie do zdrowia po porodzie. Musisz uważac żeby nie było komlikacji.

Majka śliczny masz brzuszek:tak::tak::tak:, a nawet jak masz ten tłuszczyk to z daleka go nie widać. A przynajmniej teraz mozemy bezkarnie przybierać kilogramy:-D

Swietne te brzuszki, można zrobić pokazy brzuszków. :tak::tak::tak:. Ja to już ledwo zapinam sie w swoją kurtkę . Aby szybko przyszło ciepło, bo nie będe miała wczym chodzić.

Joaś rzeczywiście dziwny przypadek u tej sąsiadki:tak: No dziś moje maleństwo daje znac o sobie:-D Poza tym Mata ma rację, ważna zawartość a nie wielkość brzuszka:tak:
Pozdrawim :happy2:

Joanna25 dobrze ze wrocilas juz i tylko na strachu sie skonczylo. Z drugiej strony duze to doswiadczenie dla Ciebie bylo, sporo wiedzy wynioslas... Dbaj o siebie, prosze...

Jola, wiem, że Cie nie ma, zes w szpitalu.... Trzymam kciuki z calego serca

Wszystkie ciezarowki moje drogie! dbajcie o siebie, oszczedzajcie sie na ile to mozliwe!!!!!

reklama
Dziękuję Wam Dziewczynki - jak zawsze Jestescie bardzo Kochane :-)
Maju - ja miałam taki ból w dole brzucha, który był ciągły - nic nie przestawało...Jakby mi po paru minutach przeszło, to bym nie panikowała - a tak zadzwoniłam do doktorka i dalej już Wiesz sama..
magdziarka;
no to super, że mamy taki sam termin :-) Będziemy sobie wysyłay smsy z porodówki jak idą postępy ;-)
jeszcze zapomniałam napisać, że dostalam gynalgin - niby jest tam napisane, że w ciąży jego branie jest niewskazane - ale cóż, trzeba zaufać lekarzom...
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ WAM za miłe słowa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry