• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kobietki;
bardzo ładne te Wasze brzuszki i takie okazałe :-)
Ja będąc w szpitalu jak nosiłam koszulę to brzucha prawie wcale nie było widać :-D:-D a Dzidzia waży takie sobie tam 800 g :-)

Dziewczyny odwiedziłąm przed chwilą lutóweczki.jak ja im zazdroszczę. Mają juz maluszki przy sobie. Powiem Wam, ze sporo mamusiek rodzi dzieci tak dwa tygodnie przed terminem..no może akurat tak się złożyło. I pomyśleć. Jutro już koniec miesiąca i znikna Lutóweczki , pewnie niebawem pojawią się Listopadowe mamy.i tak się kręci. A ja jakas jestem niecierpliwa............

Nie martw się Magdziara i nam jakoś zleci. Ja też odwiedzam mamuśki "wcześniejsze " ze względu na to iż czytam relacje z porodów i śliczne są te maleństwa które przychodzą na świat.:-):-):-) I tak najgorsze są te ostatnie dni przed porodem które sie strasznie dłużą.:-):-):-)

No, właśnie uporałam się z Pit - em.Będzie prawie 1200zł zwrotu....jutro gonię zanieść , żeby jak najszybciej oddali kaskę. A potem to już zakupowy szał...szaleństwo ciuszki i inne pierdółki z listy zakupowej. :-)

Ja za Pita biorę się od tygodnia ale nie mogę sobie przypomnieć czy odlicza się w tym roku fundusz remontowy i to mnie powstrzymuje , nie chce mi się poszukać z resztą mąż wyjechał i sama muszę gotować, prać , sprzątać i wiecie takie tam a jak się wraca z pracy to już mi się nic nie chce. Wolę z wami pogadać niż pity wypełniać.

Ja za Pita biorę się od tygodnia ale nie mogę sobie przypomnieć czy odlicza się w tym roku fundusz remontowy i to mnie powstrzymuje , nie chce mi się poszukać z resztą mąż wyjechał i sama muszę gotować, prać , sprzątać i wiecie takie tam a jak się wraca z pracy to już mi się nic nie chce. Wolę z wami pogadać niż pity wypełniać.

Fundusz w ubiegłym roku odliczało się ostatni raz , więc w tym roku juz nie!

reklama
mam świeżą wiadomość od Joli, że wyszła ze szpitala i wszystko jest ok - bardzo serdecznie Was wszystkie pozdrawia. Co więcej, musi leżeć...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry