Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale mam się nie martwić bo nie świadczy to jeszcze o niczym złym. Teraz mam skierowanie na 75. Ale lekarz podpowiedział mi że można wziąć ze sobą cytrynę i wcisnąć sok do glukozy, a to zmieni jej smak a nie ma wpływy na wyniki. I tak oto zamierzam zrobić. Chyba wybiorę się w sobotę żeby jak najszybciej mieć to za sobą no i dowiedzieć się jaki wynik:-)

masakra. Tylko że jakoś nie czuję tych kg. no moze trochę mi się przytyło ale liczyłam na jakieś 3kg nie więcej. Załamałam sie poprostu. Lodówkę zamykam na od dzisiaj na 3 spustychoćiaż i tak wydaje mi się a nawet jestem pewna że mam mniejszy apetyt niż wcześniej. I chyba zacząć czas jaki8eś spacery chociaż pogoda u nas ostatnio deszczowa.:-(
). 
. Polecam także basen - to nic, że ludzie gapią się na balonik;-)jak dla mnie to najlepsza forma ruchu - czuję się taka lekka
hehetylko, że góralskie tańce (z rejonu czadcy) to syrba, polki, trojaki, tupane itp.Marta dawaj do tańca z gwiazdami wywijać kujawiaki i oberki:-):-):-):-)
poza tym już w tv też byliśmy, a od niedzieli przez miesiąc będziemy w radio ;-) gdzie tam ja do "tańca...". Mi jest dobrze tak jak jest ;-) a mam zamiar pod koniec wakacji znów ruszyć w tany (jak nie będzie przeciwskazań), a dalsze wyjazdy to jak dziecko też już będzie tupać ;-) oczywiście razem z nami (bo to zespół wielopokoleniowy ;-))