• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
biedna...

ja też PIT-a mam juz za sobą - czekam na zwrot - dzięki niech będą temu kto wymyslił ulgę na dziecko :-)

i czekam jeszcze na odpowiedź z ZUS-u - poprzednim razem nie wzywali mnie na komisję ani o nic sie nie czepiali - oby teraz też tak było :-)

reklama
Głuszku my też trzymamy kciuki za Was, przesyłam pozytywne myśli!!! Wszystko z dzidzią na pewno jest wporządku!!!
My byliśmy u gina, nareszcie moja szyjka się uspokoiła "i siadła sobie na dooopie";-) ładna i zamknięta, lekarz zachwycony a ja jeszcze bardziej bo już nie muszę tak leżeć plackiem, tylko się oszczędzać, nie dźwigać i chodzić spacerkiem :-)
Córcia się wierciła że był problem żeby ją zmierzyć, no i duża już z niej kobitka bo waży 988!!!:tak: Toż to już mały kolos :-D
Wyniki krwi super, hemoglobina nareszcie mi się podniosła, cukier po godzinie po obciążeniu 100 więc też dobrze, cholestaza wykluczona tylko w moczu jakieś bakterie się pojawiły.... ale damy im rade :-)

Asia cieszę się że wszystko jest wporządku!! Kurcze troche musiałaś przeżyć stresu.... na szczęście wszystko już dobrze. Pozdrów też Jole od nas i niech wraca do nas bidulka!!

O rany dziewczyny wy to macie atrakcje ;-) ja mam na szczęście spokój i ciszę, kiedyś mieszkałam w centrum miasta gdzie pod oknami jeździł tramwaj, droga dwupasmowa, pociąg - istny sajgon, po przeprowadzce przez pare dni spać nie mogłam bo było za cicho :-D ale teraz już w życiu mieszkać w centrum bym nie chciała ;-)
Moja Mała daje czadu w ciągu dnia, jak jeżdżę autkiem kopie, "gotuje" ze mną obiadki :-D tak skutecznie że stojąc przy garach kołysam się na boki żeby zasnęła i dała mi skończyć :-D:-D:-D
Daruuunia cieszę się że dzidzia daje już znać :tak: na pewno jesteś spokojniejsza!

Asiu;
bidulko ale się pewnie przestraszyłaś,ciesze się,że już wszystko Ok. Pozdrów też Jole, trzymam za Was kciuki, ogólnie za wszystkie Czerwcóweczki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry