Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Osoba ubezpieczona w Narodowym Funduszu Zdrowia ma prawo wyboru lekarza pierwszego kontaktu czyli Podstawowej Opieki Zdrowotnej (POZ), a także pielęgniarki i położnej środowiskowej spośród osób posiadających umowę z Oddziałem Wojewódzkim Narodowego Funduszu Zdrowia. Wystarczy tylko wypełnić deklarację, która jest dostępna u tych właśnie świadczeniodawców. Wybierając swojego lekarza lub pielęgniarkę nie obowiązuje rejonizacja. Możemy więc zapisać się gdzie chcemy , ale w placówce która ma kontrakt z NFZ. Można zapytać o to w rejestracji lub sprawdzić czy na budynku umieszczona jest tablica z logo i napisem Narodowy Fundusz Zdrowia. Jeśli z jakichś powodów zechcemy zmienić lekarza lub pielęgniarkę możemy to zrobić bezpłatnie dwa razy w roku. Każda kolejna zmiana jest możliwa, ale po wniesieniu opłaty w wysokości 80 PLN. Nie płacimy, gdy zmieniamy miejsce zamieszkania lub gdy nasz lekarz lub pielęgniarka przestaną udzielać świadczeń opieki zdrowotnej, a także z innych przyczyn niezależnych od naszej woli.chce zmienic lekarza, bo starego mam w warszawie a to 100km ode mnie bo mieszkam spowrotem z rodzicami, nie chce mi sie tak daleko jezdzic a teraz wizyty beda coraz czestrze, co jest mi potrzebne zeby przeniesc sie do lekarza u nas???

. jak tak dalej pójdzie to bedzie miał 4 kg jak nic. termin z usg na 7-9 czerwiec ale to pewnie daletego że taki wielki jest. Pani doktor mi pokazała jeszcze raz jego buźkę i penisa i jajka a że sama była jajcara a mały się ładnie wypiął to stwierdziłą ze sobie zmierzymy jego siuraka - no i wyszło ze ma 12 mm hihihi. rozbawiło mnie to przednie!!!! Nawet fakt że nie udało mi się załatwić pewnej sprawy w Wydziale Komunikacji nie popsuł mi humoru - po prostu załatwię ją w poniedziałek