• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
mata-w belgijskiej telewizji byl w zeszlym roku Taniec z Gwiazdami i tam wystepowala babeczka w 5.miesiacu ciazy i doszla do finalu!Takze tanczyla chyba do konca 8.miesiaca i swietnie jej to szlo.Oczywiscie byla pod stala kontrola lekarza:-)

szalona kobitka:tak:
a ja lekki bol mam to zaraz lece do gina z obawy o dzidzie:zawstydzona/y:

reklama
Joanna ja chyba wczoraj czy przedwczoraj zastanawiałam się gdzię Ty się podziewasz, ale jakoś nie pmyslałam że w szpitalu jesteś:-(. Dobrze że szybko zareagowałaś i narazie jest już wszystko ok i oby tak zostało jak najdłużej:tak::tak::tak:Zyczę Ci tego. Musisz teraz uważać bardzo na siebie i maleństwo bo ono jest najważniejsze:-). Trzymam kciuki teraz za Jolę żebyszybko wróciła do nas.

Ja dzisiaj idę do lekarza na kontrolę ciekawe co tam słychać, jak ma się dzidzia i czy szyjka jest OK. Ostatnio mam jakieś dziwne mysli że coś jest nie w porządku. Mam nadzieję że to tylko moje urojenia:-D Najbardziej niepokoją mnie bóle kości łonowych zwłaszcz jak się zdenerwuję a ostatnio na brak nerwów nie narzekam:-(bo z Kacprem nie miałam tego. Czytałam że niby to normalne ale wolę spytać i się upewnić. Zdam relację jak wrócę.

Joasia cieszę się, że wróciłaś i, że już wszystko ok. Za Jolę trzymam kciuki i wierzę, że ona tez niedługo do nas wróci. Uważaj na siebie:tak: U mnie średnio, dziś bolą mnie nerki, ale już wypiłam z 1,5 litra płynów i siusiam........ Może mi przejdzie jeszcze zaaplikują kolejną nospę forte i poleżę. A miałam dziś z mężem szykować pokoik dla maluszka:-( No cóż ja będę leżeć, a moja połówka przestawiac meble i układać książeczki itp.
Pozdrawiam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry