• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
dokładnie Kasienia :-) jesteśmy jedną wspolną ciążą (nasze forum) :-D Każda inne problemy, radości, smutki, niepokoje,,, wiele można się tutaj dowiedzieć...
Już mam leki - przed poł godz. przed fenoterolem mam brać isoptin - aby fenoterol nie obciążał serca. Za chwilę sobie łyknę i tak 3Xdziennie.
Dla poprawienia humoru zobaczę sobię w tvn-ie komedię ,,gruby i chudszy'' - widziałam to już wiele razy - ale zawsze mnie śmieszy :-D

I tak trzymaj, weź lekarstwa rozerwij się czymś a komedia to bardzo dobry sposób.:-):-):-):-):-)
A swoją drogą to ja uwielbiam oglądać horrory ale odkąd jestem w ciąży to przestałam żeby się za mocno nie stresować ale komedie też lubię :-)

Asiunia trzymaj się słońce będzie dobrze:tak:odpoczywaj i juz niedługo będziesz cieszyła się swoim skarbem. Komedia to bardzo dobry pomysł tylko nie śmiej się zbyt mocno :-D Ja jestem na etapie kryminalnych zagadek, bardzo mnie wciągaja te ich akcje i wykrywanie sprawców przez dowody:tak: może moje maleństwo zostanie śledczym:-D oj lepiej niech będzie lekarzem:tak:mebelki super ale nie spodziewałam się takich cen:no:

dziewczyny zeby szczęścia nie było za wiele dołapał mnie jakiś rotawirus wczoraj i niestety cąły dzień było góra i dół..... Dobrze że mama przyjechała do małej (która wszytskie kupy wyrżnęła do pieluchy :wściekła/y:) bo by nie miał sie kto dzieckiem zająć, ja temperatura, dreszcze i cały dzieńmiędzy kibelkiem przespałam. Dzię już nieco lepiej na tyle ze siadałm na chwilę przed kompa napisac co u mnie i zobaczyc co u was (Joaś trzymaj się bedzie dobrze!!!! Fenoterol działa cuda!!!). najgorzej mnie dziś bolą zebra od tych wymiotów bo mną nieźle szarpało .....Jestem ledwo żywa idę się kąpać i spać. Pa

witajcie :)
właśnie wróciłam z Białegostoku i zastanawiam się co mi nie służy - wyjazdy czy pobudki w okolicach 4 rano...:baffled:- od wczoraj jadę na magnezie i no spie a brzuch i tak twardnieje :-(
mam nadzieję,że przejdzie jak sie dziś wyśpię...no i spuchły mi mocno nogi...ech...

Głuszku- współczuję... ale to chyba jakś plaga ostatnio...
Joanna25 - trzymaj sie ciepło i nie dawaj sie tym skurczybykom....;-)

Behemotku, a tak się zastanawiałam, czemu Cię tu ostatnio nie widać.

Szczęścia i miłości większej co dzień.
I radości z każdego nadchodzącego dnia!!

A poza tym, to czekamy na fotki ze ślubu:-)

Asiu, to to masz niezły układ z szefem :-);-):-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BEHEMOTT!!!!

ja też pracuje zgodnie z wykształceniem i zainteresowaniami - w szpitalu :-), jestem pielęgniarką - bardzo mi teraz tego brakuje....i baaaardzo lubię moją pracę :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry