• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dołączam do życzeń ślubnych dla Bechemottki.

5.jpg

Zdrowia, szczęścia wina beczkę, Siedmiu synów i córeczkę :)

Wiecie co, jak czytam nasze wypowiedzi , rozważania , porady i zwierzenia, to tak sobie myslę, że czerwcowe mamucie 2008 to takie fajne, wesołe, radosne, spełnione, kochane i kochające kobiety.i tym akcentem kończę i idę zamieszać zupkę.;-):-)

Dziewczynki trzymajcie się cieplutko, zdrowiejcie ..a przede wszystkim odpoczywajcie i słuchajcie swoich organizmów.....
ja odpukać jakoś się trzymam(dwa tygodnie temu byłam przyziębiona). Z ciązowych dolegliwości to takie do przeżycie - szybko się męczę..jak dużo podrepczę to brzuch się napina, więc nie szaleję. Robię, ile mogę ..czego nie mogę to zrobię potem a jak nie to po porodzie. Trudno. Świat się nie zawali od bałaganu w szafie.
Za to mam problem z Olkiem bo wróciły mu tiki nerwowe. Mruga oczkami i chrząka. Wcześniej przechodziło samo. Teraz kupiłam mu Magnez z vitB6...i wybieram się do neurologa i psychologa.
Trzymajcie się dzielnie.:-):-);-)

Mi nogi jeszcze nie puchna,ale bola.Czasem tylko zarzucam je do gory,ale czasem musze posmarowac.Uzywam Venoruton w zelu-w aptece powiedzieli,ze moge,ale jutro jeszcze zapytam ginki.
I tez,jak troche szybciej ide to zaraz boli mnie brzuch-wiec teraz musze chodzic powolutku:-(

reklama
oj pilnują nas te nasze Brzuszkowe Maluchy Abyśmy się oszczędzały..... :-)
magdziarko;
dobrze,że Idziesz z Synkiem do lekarza - zawsz to Bedziesz spokojniejsza - 3mam kciuki aby to minęło Olusiowi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry