• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie

wpadam i tutaj. Mam troche zabiegany czas - bo jak pisalam robie to prawko - jestem po 10 godzinach jazdy i ok 20 marca powinnam je zakonczyc i czekac 2 miesiace na termin egzaminu. czyli egzamin bede zdawala prawdopodobnie w 9 miesiacu.
ciezko to wszystko troche zgrac bo nie mam z kim zostawic dzieci - wiec woze je autobusem do meza pracy, czasem zostawiam mu je w godzinach pracy, a czasem po prostu sie nimi wymieniamy i oni wracaja do domu. Bieganiny jest przy tym sporo - wiec mam wrazenie ze cala ta ciaza przelatuje mi miedzy palcami - zaluje ze mam tak daleko rodzine.
Sprzedalismy w 2 tyg mieszkanko :tak: i termin wyprowadzki mamy 31 sierpnia. rowne 6 miesiecy. Fajne pol roku mnie czeka, nie?

Olga ladnie bryka, za tydzien mam wizyte i usg. Czuje sie bardzo dobrze tylko ciagle zapominam ze mam brac witaminy - bo zapominam ze jestem w ciazy..Brzuszek rosnie, w tygodniu wkleje fotke

Czasem czytam co u Was ale na pisanie juz nie starcza czasu

Witaj Jolu po przerwie :-) mam nadzieję, że zdrówko już będzie dopisywało :tak:

Darunia gratulacje z okazji slubu :-):-):-) a z teściami da się mieszkać ;-) ja mieszkałam 3 lata i żyję, a Ciebie czeka co najwyżej kilka tygodni ;-):-D

Milka dasz radę :tak: teraz co prawda jesteś i będziesz zabiegana, ale potem będzie już lepiej ;-) w domku z gromadką dzieci i prawkiem w kieszeni :-D

U nas cały wieczór prądu nie było, strasznie wiało, a ja miałam pracę pisać :angry: oczywiście nic z tego nie wyszło, a na dodatek nie moglam zasnąć do 2, a o 7 pobudka bo trzeba jechać na uczelnię :baffled:
A na dokładkę mam dziwne bóle w brzuchu, jakby kłucie w jajniku, ale w różnych miejscach w dole brzucha :-( mam nadzieję, że to dziecko się tak ułożyło i uciska na czuły punkt ;-) ale jak jutro będzie też mnie tak dziwnie bolało, to czeka mnie chyba wizyta u ginki :-(

Jolunia w końcu..........jak dobrze, że już wróciłaś. Martwiłysmy się.
Daruunia wszystkiego naj na nowej drodze zycia...
Milkaaa ja tez żałuję że nie mam na miejscu rodziców. Wytrawłości w osiąganiu celów i realizowaniu planów. Zaglądaj czasem:-)

mata;
Wyobraź sobie jak tutaj na pomorzu wiało :szok: ja już jednak jestem przyzwyczajona - u nas taka beznadziejna pogoda to norma..
Odnośnie bólu brzucha lepiej się skonsultować z ginką. Chociaż jeżeli to jet kłucie, które nie jest ciągłym bólem i ustępuje to powinno być oki.
Oszczędzajcie się Dziewczynki, Dzidzie są najważniejsze.

Dziewczyny.śpicie???? Nie moge czytac innych watków szczególnie tych co sie już wysypały...tak mi się tęskini do mojego nienarodzonego maluszka..jestem ciekawa jak wygląda..chce już go wziąc w ramiona utulić itp

reklama
Mamoot ja też mam problem z nogami, jeśli zbyt długo stoję lub siedze to mam balony. Wtedy do góry nóżki i jakoś przechodzi :tak:

Problem jest tylko taki, że jak siedzę 8 godzin w pracy (no nie bez przerwy, ale pracę mam siedzącą), to nie bardzo jest gdzie się z tymi nogami położyć.... :-D

Magdziarko, trzymam kciuki za Olka.

Asiu, może też spróbuję tego żelu Chicco. Dzięki za radę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry