• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Maju;
to jest zawsze dla mnie bardzo zabawne jak ktoś się mnie pyta gdzie pracuję - grzecznie odpowiadam i dodaaję kto jest moim szefem - zawsze jest śmiech:-D

reklama
Wystarczy tylko przy chorować a tu tyle do czytania rozpisujecie się kochane .
Jak dobrze być już z wami :-D:-D:-D:-D:-D:-D .Melduję się cała i zdrowa :tak:
Behemott wszystkiego naj naj lepszego.

Behemott Najlepsze Zyczenia na Nowej Drodze Zycia!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

jesli chodzi o moja skromna osobke to jestem typem bankowca-moje stanowisko to specjalista finansowy.pracuje w dosc pokaznej firmie reprezentujacej kilka bankow.moje stanowisko zwiazane jest scisle z obsluga klienta co samo przez sie daje dosc stresow;-) ale nie narzekam firma potrafi wynagrodzic dobra prace takze od 5 lat trzymam sie jej jak moge:tak:

ja rowniez mam skurcze takze od kilku dni glownie leze a moj M przejol wszelkie obowiazki za mnie:tak: zaczelam pic melise i jakos tak lepsze samopoczucie do mnie dotarlo:tak:
nogi raz mi puchna a raz nie-apetyt coraz mniejszy wrecz zapominam o kolacji:baffled:
najdziwniejsze jest to ze juz mi biodra sie rozchodza:baffled: jednego dnia bez problemu zakladalam spodnie a na drugi juz nie dalo rady:confused:

Dziewczyny !!!!! Wszystki zdrówka!!!
Magdziaro mam nadzieje ze Olkiem to tylko chwilowe, Napewno bedzie wszystko ok.

Dla mnie nogi puchna szczegolnie w pracy, do tego strasznie bola. Apetyt tez mi nie dopisuje i czasem malo co przekasze. dzisiaj w nocy spac nie moglam, dzidzia chyba czula te szalone wiatry i sie tak wiercila że o spaniu musiałam zapomniec. :wściekła/y:

Behemott ja tez zycze wszystkiego naj na nowej drodze zycia :) wiem co to znaczy bo miałam slub i wesele 02.02.2008r :))) a teraz zaczynam w domu generalny remont :) i bede mieszkac przez najblizsze dni u teściów :szok: hehe i nie wiem czy bede miała jakis kontakt do internetu :angry:. Mam nadzieje ze jakos sobie poradze bez forum, a wiem ze bedzie ciężko bo pół dnia zawsze siedziałam na necie :-)
Takze pozdrawiam Was wszystkie!!! Mam nadzieje ze szybko sie zjawie :-) buźka!!!

reklama
przez te wiatry budzialam sie doslownie co godzine:wściekła/y: rodzinka spala sobie w dobre a mamuska co chwila spacerki po domu:tak:

Madziu duzo zdrowka dla twojego synusia!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry