• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny trzymajcie się dzielnie.:tak::tak:
Asiu, Iwosz, będzie dobrze.
Głuszku, zdrówka życzę.

Ja za to korzystając w okropnej pogody i z tego, że nie ruszaliśmy się po południu z domu, zrobiłam część wielkich porządków (takie tam wywalanie niepotrzebnych papieruchów i ogólne porządkowanie gratów) i już nie mam na nic siły.
Ale wolę to robić teraz, niż za miesiąc czy dwa, bo potem będzie jeszcze ciężej.

A poza tym zaczynają mi chyba puchnąć nogi:baffled:

reklama
Anikulka, możesz wstawić jak piszesz posta - masz pod spodem "zarządzaj załącznikami", ale tam jest ograniczona ilość miejsca da każdego użytkownika forum i kiedyś się wyczerpie.
Możesz też wstawić przez stronę, np. fotosik, ImageShack® - Image Hosting i wtedy jak tam załadujesz fotkę, to do posta kopiujesz tylko link.

Dziewczynki;

Dziękuję Wam serdecznie, dobre słowo zawsze się przydaje :-)
Głuszek;
Ty też biedna Jesteś :-( Kiedy też mialam to paskudztwo i wiem jak to jest ciężko... Życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
Iwoszek;
Ty również nie dawaj się tym skurczybykom. U mnie magnez nie zdał swojego zadania... Tak jak napisała Głuszek - fenoterol super pomaga - jak wczoraj wzięlam pierwszą tabletkę - po raz I od tygodnia poczułam się rozluźniona. Niestety, są też efekty uboczne - pomimo tego, że biorę ten lek odciążający serce - i tak wali jak szalone, i do tego trochę drgają mi mięśnie. Ale czego się dla Dzidzi nie robi...
Mamoocik, Aniknulka;
Ja kupilam sobie taki żel do nóg z firmy Chicco - i jak na tą chwilę nic mi nie puchnie a przynosi ulgę.

reklama
Mamoociku;
lepszego szefa nie mogłam sobie wybrać :-D:-D:-D:-D:-D jak mi coś nie pasuje to zawsze bez obaw mogę jemu to powiedzieć :-D:-D:-D
Iwoszku;
pełen szacuneczek :-) ech, te wenflony i inne sprawy.... Podziwiam wszystkich pracowników służby zdrowia, to naprawdę nie jest łatwa praca... i do tego tak bardzo niedoceniona od strony finansowej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry