• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Dzisiaj już wszystko ok, więc wczoraj pewnie spanikowałam :sorry2: Najwyraźniej maluszek już nie jest maluszkiem i ma coraz mniej miejsca, więc się rozpycha ;-)
a już się cieszyłam, że jest taki grzeczny i nie sprawia mamusi bólu, tylko co najwyżej łaskocze :-D

reklama
Ale ładne macie te brzuszki:tak::tak::tak:.Tez bym taki chciała.Ja dalej chodze w normalnych dzinsach a te droooogie:szok: leżą w szafie.Mój Adaś leży sobie w poprzek i wogóle nie widac ze jestem w ciąży:wściekła/y:.Nosze bluzeczko sukienki i każdemu rozpowiadam ze jestem w ciązy :-):-).A własnie przytyłam od 1 wrzesnia -4 kilo-nie za mało??Tylko ze normalnie waże 86 przy 175 wzrostu.No i nie mam apetytu wogóle.Jak myslicie organizm czerpie z zapasów tłuszczu??Bo mi schudły nogi i ramiona.

Mata-kow za chwile ide do gina i zapytam o taki własnie ból.Bo mnie czasem tak zaboli koło wyrostka,że mam ochote posikac sie z bólu.:zawstydzona/y:Wogóle to musze spac prawie na wznak bo mi sie dzidzius rozpycha na boki i jak tylko kłade sie spac,(a lubie spac na embriona) ,to zaczyna sie kopanie.Mam uczucie jakby ze złosci kopał i mówił-Mama prosze mnie tu nie przygniatac.No i wtedy własnie bardzo boli.Dam znac popołudniu co mi powiedziano.

magdalenkakol już od dawna ciężarówka jestem :tak:;-):-D a wczoraj na zjaździe to się uśmiałam jak chłopaki z grupy byli zaskoczeni, że w ciąży jestem :-D nie rozpowiadałam na lewo i prawo, ale brzuch już dawno był spory i nie sądziłam, że ktoś go jeszcze mógł nie zauważyć :-D

reklama
Hej dwupaczki kochane :-) śliczne macie brzuszki bez wyjątku!!!:tak:
U mnie już 10 kg na plusie, musze chyba troche przystopować z żarełkiem, chociaż zawsze byłam chudzielcem więc organizm chyba nadrabia :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry