• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale się rozpisałyście dziewczyny :-D po 3 dniach mam nadrabiania że ho ho!
Joanna życzę zdrówka i kobietko spokojnie i nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze!! Ja też biorę isoptin ;-) fenoterol udało mi się narazie ominąć ale gin mówi że prawdopodobnie wcześniej czy później też mnie czeka ;-) najważniejsze to żeby się nie stresować i odpoczywać!!
Jolcia cieszę się że już wracasz cała i zdrowa i nie waż się już chorować!!!
Behemottku i Daruunia dużo szczęścia i błogosławieństwa bożego na nowej drodze życia!!!
Ide dalej was czytać ;-)

reklama
flexy;
a dlaczego bierzesz isoptin? Myślalam,zę bierze się go po to aby np. fenoterol czy inny lek nie obciążał zbytnio serducha. A tak w ogóle to łapy mi się trzęsą jak galareta :-D normalnie jakbym miala problemy alkoholowe ;-D

coś na poprawę humoru - tak śpi właśnie mój syn :-) - sam sobie to zrobił...

misyt3.jpg

U mnie ciągłe i nieustające rozpychanko i bulgotki , wypukły się brzuszek robi i mnie rozśmiesza. Na szczęście to nie boli. Boli mnie z kolei kość ogonowa i miednica - rozciąga sięwszystko na boki .

reklama
Własnie podglądywałam marzec , i tam dziewczyny zaczynają sie już rozwiązywac niedlugo zniknie nam luty a zanim się obejrzymy nie będzie marca ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry