• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mam nadzieję że tak zleci ten czas bo coraz bardziej z dnia na dzień ta ciąża zaczyna być uciążliwa. Maleństwa nasze kochane mają już coraz mniej miejsca i nasze ciało - a co za tym idzie- ja się czuję powoli jak emerytka :-):-):-)Tu mnie strzyka , tam mnie boli ....:-)

reklama
Iwosz słodki szkrab, mój brat jak był miał małpkę i też wywijał nią w nocy na wszystkie strony, poza tym lubił spać z "noszoną" nocną koszulą mamy:-D czuł wterdy jej zapach. Ciekawe jaki będzie mój maluszek?:tak:

Kasia ja ostatnio miałam takie problemy z kością ogonową, że nie mogłam siedzieć:-D dziś jest trochę lepiej a i energii jakoś więcej chyba czuję w kościach wiosnę i dlatego. Mam plan - posprzatać łazienkę i troszkę szafki w pokoiku maluszka. Zdecydowałam się nie kupowac nowych mebli tylko odświeżę te co mam, później coś wymyślimy;-)

Joleńko;
nie dennerwuję się .... jak na tą chwilę :-) zresztą, nie mam na kogo ponieważ teraz nie ma nikogo w domku ;-)
Tak działa ten magiczny lek fenoterol, że czlowiek cały się telepie... taka mała tabletka a takie dzialanie...

No to melduje sie po wizycie i ginki:-)
Juz od progu powiedzialam jej o bolach brzucha,wodnistych uplawach,wiec najpierw zbadala mnie ginekologicznie i usg dopochwowym.No i na szczescie te uplawy to nie wody plodowe,szyjka zamknieta,dluga na 4cm,lozysko sie unioslo:-)
Musiala tylko pobrac probke do badania,bo podejrzewa infekcje.
Potem mialam usg przez brzuch-Majunia akurat byla ulozona glowka w dol;-)Wszystko z nia dobrze,ma juz 31cm i wazy 835gr.
Pytalam o Venoruton zel-mozna go uzywac w ciazy.
Moge tez bez problemu leciec do Polski,a nawet wrocic sobie samochodem-musze tylko,oczywiscie,robic przerwy na rozprostowanie nog i duzo pic.
No i dostalam w koncu skierowanie na morfologie,toksoplazmoze i glukoze.

Kasia chodziłam do liceum im. M. Konopnickiej klasa B prof. Pazio.
Mata śliczny masz brzusio:-D
Limba też bym tak chciała a mam już 10 kg. na plusie ciekawe jak będzie do końca ciąży

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry