Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Za to mam nerw bo nam znowu stacjonarny komp padł i wszystko co miałam w moich dokumentach dla ludków z korepetycji( materiały do matur) poszło sobie pa pa . W obecnej sytuacji czeka mnie praca od nowa lub cud, że informatycy z pracy męża naprawią i odzyskają....w ogóle temat drażliwy. Teraz zamiast korzystać z laptopa męża( jest dostępny wiadomo po pracy) i pisać na nowo utracone rzeczy , siedzę i czytam posty z całego dnia... i piszę z Wami bo mi się nie uśmiecha praca od nowa. Padła nam też Cyfra + chyba po tych wichurach ale z tego się cieszę od dwóch dni cisza i spokój. Każdy z gazetą i książką. Wyjdzie nam to na dobre. Mamy telewizor u Olka podłaczony do zbiorczej antyny i tam jest jedynka dwójka polsat i TVN...więc można obejrzeć wiadomośi i m jak miłość(ja oglądam - wstyd)...a reszta co była na Cyfrze to pożeracz czasu. no na teraz tyle idę na kolację.Potem się odezwę