• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
ja mam tez problem z nogami bolą a do tego bolą mnie biodra i za długo nie mogę leżeć na jednym boku więc się wiercę Ale od paru dni wkładam sobie między nogi poduszkę i ból nie jest taki zły. Zresztą w tej ciązy to mam bardzo dziwne objawy i już się do nich przyzwyczaiłam, Jeśli chodzi o wyniki to mam anemie do tego nie mogę za bardzo brać żelaza bo mam biegunkę (dziwne nie!!! słyszałam o zaparciach) , ale biorę ale nie codziennie

Ja też biorę żelazo i raczej są po nim problemy ale jakoś idzie wytrzymać.
Wczoraj za to niestety moja mała oparzyła sobie rączkę. Dziś ma burchle i nie wygląda to najlepiej Najgorsze były pierwsze godziny i na całe szczęście był i mąż w domu to trochę ja , trochę on i tak do 1-wszej w nocy.:szok:

Jola masz już wyprawkę? Ja zamierzam w sobotę pojeździć za wózkiem i łóżeczkiem orienatcyjnie, ciuszków jeszcze nie mam. Mama ma zamiar jechać do Łodzi i już kupić rozmiarówki hurtem:-D

Edytka trzymam kciuki za Ciebie i bliźniaki :-D:-D:-D
Asia TY to masz dobrze, full wypas, ja mam problemy z internetem tzn. mój brat zaistalował sieć i można korzystać wszędzie ale czasem pada i najczęściej jak sobie z Wami rozmawiam, trafiaja mnie wtedy takie nerwy, że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Kasia to współczuję ale mam nadzieję, że szybko wydobrzeje;-)
Dzewczyny nie dajcie się:-D Ja na razie biorę Falvit, ale zobaczymy za 2 tyg. bo mam duuuużo badań krwi: Fa, Mg, Ca, Na, TSH, FT4,toksoplazmozę IGG, IGM, Morfologię, mocz, i glukozę BLE:baffled:
Pozdrawiam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry