• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie!!! Widze ze duzo mnie ominelo na szczescie tesciowie maja internet i moge czasmi posiedziec i poczytac :-)
Wczoraj omało nie umarłam tak zle sie czułam... grypa zołądkowa- cos tragicznego, wymioty, biegunka, nie mogłam wziasc łyka wody juz nie wspomne o jedzeniu :-( czułam sie tragicznie! Moja ginekolog poradziła mi diete kleikową ale nic nie mogłam zjesc!!! Wzięłam czopek przeciw wymiotny to troche lepiej sie poczułam, ale jak na złość zaczął mnie bolec kręgosłup i chwyciło mnie zapalenie pęcherza:angry: TRAGEDIA!!! Całą noc nie spałam! dzisiaj zasnęłam nad ranem i troszke lepiej sie czuje, mogę pić wode i nawet zjadłam kisiel i troche rosołu:tak: :tak:
Mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej!!! Serdecznie Was pozdrawiam!
ps. z teściami nie jest źle :blink:

Mamoot ale masz już dużego maluszka:-D już nie moge się doczekać swojego usg może w końcu będę znać płeć:tak: nie wiem o co mam pytać lekarza poradźcie, na co trzeba zwórócić uwagę w 23-24 tc?

Moja mala od jakiegos tygodnia tez jest juz spokojniejsza.Troszke da o sobie znac w dzien,wieczorem wiecej,ale juz nie tak jak ostatni miesiac,kiedy czulam ja niemal caly czas.

Darunia, a nie mówiłam, że z teściami źle nie będzie ;-) a poza tym teraz dbają nie tylko o Ciebie, ale też o wnuczka :tak: u mnie teściowie czekają na drugiego wnuka/wnuczkę, ale za to z mojej strony będzie to pierwszy wnuczek i prawnuczek :tak::-)

A te z poczatku? bo moj gin mowi ze w normie, a lekarz odzinny, ze niekoniecznie - teraz tez bede robila kolejne, ale juz na wlasne zyczenie
problem jest taki, ze mialam kiedys torbiele na tarczycy......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry