• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka no zaczynam szalec powoli kupuje ubranka i wyposażenie wózka i łóżeczka juz mam :tak:. Ale wózek i łóżeczko zostawiam na koniec mysle tylko kupic jeszcze wczesniej fotelik :-D

reklama
Dziewczyny gdzie w Warszawie jest najlepszy sklep z wózkami , łóżeczkami itp? Może się orientujecie, bo mam zamiar w sobotę pojeździć, ściągnęłam z netu trochę adresów ale może macie już sprawdzony sklep?
Z góry dziękuję za namiary :-D

Powiem szczerze, że boję się porodu:shocked2:. To moje pierwsze dziecko więc sama nie wiem czego się spodziewać, ale zapisałam się mężem do szkoły rodzenia może wtedy trochę ochłonę i będę miała mniej wątpliwości. Jutro pierwsze zajęcia trzymajcie kciuki :-D

Ja też biorę żelazo i raczej są po nim problemy ale jakoś idzie wytrzymać.
Wczoraj za to niestety moja mała oparzyła sobie rączkę. Dziś ma burchle i nie wygląda to najlepiej Najgorsze były pierwsze godziny i na całe szczęście był i mąż w domu to trochę ja , trochę on i tak do 1-wszej w nocy.:szok:
kasiau ale byłaś u lekarza.wiesz na pewno przy małym oparzeniu nie będzie sladu ale można smarować maśćmi zeby się szybciej ziarninowało..i potem trzeba natłuszczać . A czym sie mała poparzyła i mniemam że niegroźnie........

Powiem szczerze, że boję się porodu:shocked2:. To moje pierwsze dziecko więc sama nie wiem czego się spodziewać
Mam to samo.... :szok: bratowa miała bardzo lekkie dwa porody a szwagierka z kolei się umęczyła i jak tętno dziecka zaczęło zanikać po kilkugodzinnej akcji porodowej zadecydowali o cesarce.... a to wszystko dlatego że Mały miał za szeroką główkę w stos. do jej kanału rodnego... o czym lekarz został wcześniej uprzedzony z wyników z usg...:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry