• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
my zawsze marzyliśmy o bliźniakach :-) Graaaatuluję :-))
Joleńka;
na tą chwilę to musiałam je zapuścić :-) już mnie kark boli od leżenia i zerkania na kompa :-D
Maju;
sama się dzisiaj zdziwiłam z tym 7 miesiącem :-D
Darunia;
biedna Jesteś... niedawno Głuszek przez to przechodziła - dużo pij wody aby się nie odwodnić

muszę przyznać, że moje Dziecię też spokojne. Teraz się przeciąga i tylko czasami mnie kopnie. Chyba już powoli miejsca coraz mniej :-D
Dzisiaj nawet trochę się zestresowałam i zaczęłam go budzić :-D

Kasia;
Biedna malutka... Niestety czasami pomimo tego, że człowiek ma oczy dookola glowy - pewnych sytuacji nie da się uniknąć... Wy też pewnie się zestresowaliście..
Flexy;
Lecz chorą krtań i bierz posłusznie leki, będzie ok

Kasiu ja kiedyś włożyłam rękę do piekarnika i stosowałam krem BEPANTHEN pomogło, Magdziarka ma rację, że cały czas trzeba natłuszczać, a ten krem przyspiesza gojenie się ran , jest też tribiotic.:tak:

W sumie sprawdzałam potem, że to normalna waga dla maluszka w tym wieku ciąży, ale jakoś ten 1 kg mnie zaskoczył. A pomyśleć, że teraz co tydzień przybywa naszym dzieciom średnio ok. 200 g, to za 3 tygodnie (koło 30 tg) to będzie już koło 1,5 kg!:szok::-)

A nasz Maluszek pokazał nam wczoraj buźkę :-D. I już "kłapał paszczą" - śmiejemy się, ze drugi taki żarłok jak nasz Wojciaszek rośnie.:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry