Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gina rzeczywiście lepiej zmienić bo trudno żyć w niepewności i żyć gdybaniem
Podejżewam że lepiej by się Wami zajęła gdyby więcej dostała
Moja jest ok i często na wyrost każe robić badania ale wtedy wiem że jest ok i się interesuje a jak coś nie tak to zaraz badanko
Dobrze że teraz pokrywa to moje dodatkowe ubezpieczenie bo bym zbankrutowała

ja schudłam 3 kg ale juz dobrze sie czuje, chociaż krąży nade mną jakieś fatum, bo wczoraj miałam stłuczkę samochodową
jakiś gościu za nami nie wyhamował i nas walnął na tyle mocno ze my walneliśmy w auto przed nami... było tyle huku ze masakra, odrazu zadwoniłam do swojej ginekolog i kazała mi przyjechac do niej do szpitala, na szczeście po badaniu jest wszysko ok, najbardziej sie baliśmy o łożyko żeby sie nie odkleiło, ale wszystko na swoim miejscu jest! Dzieki Bogu, ale strachu sie najdałam!!! Trochę szyja mnie boli i kręgosłup no i auto do naprawy
a mieliśmy jechać w przyszły weekend do mojej rodzinki, a teraz nie wiem co to będzie:-( JAK PECH TO PECH!!!
żeby tak stresować pacjętki w ciąży... nie do pomyślenia.. zmieniaj czym prędzej..